Ei de acu, nu ma mai bag...scuze domnule Marian !!!
Loganisti Din Valea Jiului
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Secretare imi cer miiii de scuze ....umila mea parere.... LOGAN CLUB VALEA JIULUI...ar fi mai corect...sper ca nu supar pe nimeni,sti cum este...DACA V-AM GRESIT CU CEVA EU VA IERT...azi maine ma intorc acasa si sa vezi ce bisericuta imi trag...L.C.VULCAN...da sincer nu vreau...asa ca sa nu se supere nimeni ....L.C.VALEA JIULUI...AR FI MAI CORECT ZIC EU...
Deabia astept sa vad pozele de maine...am curaj sa pun pariu ca va fi mai multa lume ca data trecuta...are curaj sa ma contrazica cineva?Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.
Comment
-
E linişteeeeeeeeeeeeeeeee!!! Nu s-au developat încă pozele de la cea de-a 2-a întâlnire LC Valea Jiului??? Sau nu s-a terminat întâlnirea ??? Mai aşteptăm!!!
Apropo, eu nu vreau să influenţez voinţa membrilor Logan Club din Vale dar şi părerea mea este că dacă se doreşte constituirea şi funcţionarea unui club în această zonă, denumirea să fie LC Valea Jiului!!! E..doar o părere!!! Şi sună şi frumos!!!!Last edited by Daniel 67; 16 January 2010, 19:33.
Comment
Comment