Loganisti Din Valea Jiului

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ei de acu, nu ma mai bag...scuze domnule Marian !!!
    sigpic
    Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Pai mai trebe sa ne mobilizam si noi ce naiba.Numai la deva sa fie un grup de mafioti:p incet incet poate si in vale.

Comment

• contati si pe raul87 are calculatorul la doftor nu poate confirma asa ca secretare sus cu el pe lista...

despre OLOS35 mai stie cineva ceva?
        Last edited by marianhorduna; 14 January 2010, 21:17. Reason: Automerged Doublepost
        Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Am vb si cu OLOS35 si poate ajunge si el.Deci lista ar fii cam aja :
          1.Marianhorduna
          2.raul87
          3.HD-06-USJ
          4.OLOS35
          5.
          6.
          7.

Comment

• Mafia LCDeva se uneste cu Mafia LCPetrosani......tare frateeee
            .....asa fratilor, ma bucur ptr voi
            sigpic

Comment

• Secretare imi cer miiii de scuze ....umila mea parere.... LOGAN CLUB VALEA JIULUI...ar fi mai corect...sper ca nu supar pe nimeni,sti cum este...DACA V-AM GRESIT CU CEVA EU VA IERT...azi maine ma intorc acasa si sa vezi ce bisericuta imi trag...L.C.VULCAN...da sincer nu vreau...asa ca sa nu se supere nimeni ....L.C.VALEA JIULUI...AR FI MAI CORECT ZIC EU...

Deabia astept sa vad pozele de maine...am curaj sa pun pariu ca va fi mai multa lume ca data trecuta...are curaj sa ma contrazica cineva?
              Last edited by marianhorduna; 15 January 2010, 22:25. Reason: Automerged Doublepost
              Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• daca vine fiecare cu veverita asa va fi
                eu sper din toata inima sa fie asa, de data aceasta nu am mai trimis mesaje la nimeni, sa vedem rezultatul

Comment

• Eu va tin pumnii. LC Valea Jiului ar fi mai indicat, decat mai multe bisericute cu 3-4 masini fiecare, mai bine una cu 20+ de logane. Mai ales ca distantele intre orasele din Vale sunt mici.

Comment

• Atunci vorbiti intre voi si alegeti sa fi-ti de acord...
                    sigpic

Comment

• Deci...este o certitudine,are loc a 2 intalnire L.C.VALEA JIULUI ...pana acum daca punea cineva pariu cu mine il pierdeam...oricum de cat deloc e marfa si asa ,bravo lor...

Comment

• Deci denumirea este LC Valea Jiului......ok, marfa domnule Marian, felicitari tuturor !!!
                        Mafia LCDeva si Mafia LCValea Jiului.....asta da treaba
                        sigpic

Comment

• E linişteeeeeeeeeeeeeeeee!!! Nu s-au developat încă pozele de la cea de-a 2-a întâlnire LC Valea Jiului??? Sau nu s-a terminat întâlnirea ??? Mai aşteptăm!!!
                          Apropo, eu nu vreau să influenţez voinţa membrilor Logan Club din Vale dar şi părerea mea este că dacă se doreşte constituirea şi funcţionarea unui club în această zonă, denumirea să fie LC Valea Jiului!!! E..doar o părere!!! Şi sună şi frumos!!!!
                          Last edited by Daniel 67; 16 January 2010, 19:33.

Comment

• Acum pun tara la cale, stabilesc ierarhii, fotografi oficiali, organizatori, secretari, purtator de cuvant, atragerea de noi membri, sponsorizari, suedeze, veverite.... ohooooo cate sunt de vorbit.

Comment

• Ar bine să fie cum zici tu Miky!!! Dar cred că nu e aşa!!!

Comment

• eu deja lacrimez in locul managerului
                                urmatorul pas este: cine ma contrazice?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google