Loganisti Din Valea Jiului

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut Mariane, ce faci nenea !???
    sigpic
    Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Frumoase poze, bafta in continuare s-o tineti tot asa.

Comment

• Frumoasa intalnirea. Cu urmatoarele intalniri organizate ma voi alatura si eu. ;)

Comment

• Super pozele de la intilnirea de ieri din parcrea de la stadionul Jiu din Petrosni, sper s-o tine tot asa si in continuare si sa se mai alature si alti loganisti din Valea Jiului.

Comment

• Intradevar cea mai reusita intalnire de pana akum.Cu toate ca ne-am cam luptat cu frigul dar nu mai conteaza acum.Ma bucur ca incepe si LC valea jiului sa ia contur.

@manup te asteptam sa ni te alaturi la urmatoarea intalnire.

Comment

• pai daca e asa frig de ce nu va bagati la o cafea, un citric sau chiar o pizza la caldurica.

Comment

• Pai data viitoare aja vom face.Locul de intalnire va fii undeva unde sa putem bea cv caldutz.Pana akum am stat in frig sa spun aja fiindca incercam sa ne cunoastem mai bine si sa povestim de masini sa vb cum am facut unele chestii la ele.

Comment

• Ionut hd-06-usj pai sa ramina cum am stabilit Simbata trecuta si sa facem o intilnire in Vulcan sus la Dinca la spalatoria lui NYC , Duminica orele 15 si sper sa fie bine pt. toti ii loc de mers si la un ciai sau un suc si ii caldurica .[ce ziceti baieti va bagati].

Comment

• duminica pe 7 februarie ? eu ma bag

Comment

• da duminica 07-02-2010 orele 15

1. olos35
                      2. Manup
                      3.hd-06-usj
                      4.
                      5.
                      6.
                      7.
                      8.
                      si lista ii deschisa in continuare

Comment

• curaj fratilor , mergeti pe drumul cel bun
                        sigpic

Comment

• Mda asa este...Mult curaj si veti reusi cu siguranta sa faceti o intalnire ca la carte !

Comment

• sa ma treceti si pe mine :P

Comment

• Bre nea domnul,,RAZVAN NR.1'' nu te supara pe mine dar nu sunteti umpic cam arogant?Sau putin invidios?Intreb si eu... cum ar trebui sa arate in viziunea dumneavoastra o ,,intalnire ca la carte''...dar stiti care e parerea mea domnul RAZVAN...sunt membri in Valea Jiului care au mai multe prezente la intalniri decat aveti dumneavoastra la Deva...dar asta imi cer scuze domnul RAZVAN...asta e prima mea parere despre dumneavoastra...imi cer scuze fata de adevarati membri L.C.Deva...si fata de dumneavoastra domnul RAZVAN daca v-am gresit cu ceva eu va iert...Va doresc sa aveti o noapte agitata ...
                              Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Duminica 07-02-2010 orele 15:00 va avea loc intalnirea Logan Club Valea jiului.Va asteptam la spalatoria NYC situata la iesirea din vulcan catre lupeni pe partea dreapta pentru cei care nu cunosc zona.

Lista participantiilor:
                                1.Olos35
                                2.manup
                                3.HD-06-USJ
                                4.Ciprian18
                                5.
                                6.
                                7.
                                Pentru alte detalii referitoate la intalnire postati aici pe thread.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google