Loganisti Din Valea Jiului

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Las' se intampla ca peste tot...mai sunt zile !!!
    Curaj si adrenalina in continuare
    sigpic
    Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Mai exista si zile mai proaste.Problema principala e frigul,poate daca mai da soarele putin putem iesii la intalnire saptamanal.Pana cand vine soarele ne vom mai astepta si la astfel de zile.

Comment

• ...????????????...?????????.....??????......?????? ......??????.....??????......?????

??????...????...............???????????????????
        Last edited by marianhorduna; 8 February 2010, 22:19. Reason: Automerged Doublepost
        Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• a picat netul in vale? hallo

Comment

• Nu a picat netul doar ca nu puteam intra pe site.colegii propun o intalnire in data de 13 ce spunetzi?
            Ca as vrea sa fac si lista

Comment

• 13 ? sper sa fie cu noroc de data asta! bafta sau noroc bun.

Comment

• Boss fa lista dar cu o conditie...ori sa se inscrie pe lista 20 de persoane si sa vina 6-7 persoane...sau,sau...sa se inscrie pe lista doar cei care intradevar vor sa participe la intalniri...ca doara nu suntem la ,,Farsele lu Jugaru...''
                Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Ce mai face boss-ul, Don Marian !!!
                  sigpic

Comment

• Boss eu sunt belea de bine ... dar colegii nostri sunt prea indiferenti la cat ne agitam noi...mi se pare golaneala sa-ti anunti prezenta la o intalnire si sa te dai la fund...hai frate s-a ivit la unu ,hai doi o problema ca asta e se intampla nu e nimeni absurd ...da la toti frate(mai putin cei doi parca,care au fost...bravo lor)...dar asta este...

Comment

• Eeeeee, mie imi spui, parca-s frati cu ai mei
                      sigpic

Comment

• Salutari tuturor!
                        Cer scuze ca nu am mai intrat pe forum am fost in sesiune si nu prea am putut intra.In legatura cu intalnirea eu zic sa o lasam pe sambata viitoare(20.02.2010) e o vreme de toata jena in vale cand ninge cand e frig cand ploua si cel mai bine o lasam pe data viitoare,fiindca atunci voi avea si eu mai mult timp sa ma ocup de intalnire sa trimit invitatzi in timp util si sa conving la ei sa vina.

Si in legatura cu intalnirea de sambata trecuta nu pot sa imi dau seama ce s-a intamplat,eu am sunat sa spun ca nu vin dar chiar numai 2 a fost prea de tot.In fine asteptam o vreme mai buna si noi sperantze.
                        Va salut!

Comment

• O rugaminte Boss...grija mare sa nu va stingeti...

Comment

• De stins nu ne stingem nu lasam noi sa se duca totul de rapa,o sa ii dam inainte cu tupeu.

Comment

• Da-i inainte cu tupeu....
                              Imposibil sa nu mearga, va zic io
                              sigpic

Comment

• Sau cum ar zice fiimea...MDA...S-O CREDETI VOI...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google