Retete Culinare si ce mananca Mafiotii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mai oameni buni, a fost foarte reusit si de foameeee, l-am mancat, 4 persoane cu Georgii 5, a fost super !!!
    Foto nu mai trebuia, e foarte bun, incercati...io sunt satul
    sigpic
    Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• deci sa te cred ? ptr. Georgii fac efortul acesta altfel ......., sau pun eu poza finala la pui maine .............numai citric beau colega ,maine la intilnire sa ai citric sa te iert multumesc
      sigpic

Comment

• Vezi foto la discutii....multumit Casiere
        Oricum Nasul a zis ca ma angajeaza ca bucatar acasa la el...deci ciocu mic, am pile
        sigpic

Comment

• De azi incepe postul cu saptamana alba adica fara carne,si de saptamana viitoare post.Chiar asa vrea sa vad retete de post interesante-asta asa ,ca o rugaminte pentru Le grand maestro Hriberiu si adjunctul ala asiatic,Kenjiro.

Comment

• nu ne poti obliga bbogdan sa tinem post ,este parea ta , fiecare cu continta lui
            Last edited by costelHD; 7 February 2010, 23:01.
            sigpic

Comment

• Noi in famile nu tinem post. Nici in saptamana mare.
              Suntem asa...mai carnivori. Fiica-mea intr-o zi nu a mancat carne si seara a cerut. Avea cam 2 ani atunci.
              Si ca o recomandare, optez pt garniturile folosite in mancarurile cu carne.
              sigpic42.453.149

Comment

• Ok, dar hai sa punem si de post...macar ptr prieteni, ok
                De acord cu d-nul Hriberiu....nici io nu tin post...sorry, asta e
                sigpic

Comment

• Hriberiu nota 10 cu felicitari , nu am cuvinte ptr. pui , asteptam si alte retete simple
                  Scuzati de unele poze nereusite , eu am incercat ,si am reusit , deci si voi puteti nu este greu , va recomand
                  Attached Files
                  Last edited by costelHD; 7 February 2010, 23:33.
                  sigpic

Comment

• Costele e muscat puiul nu se pune Cred ca-s urmatorul care face reteta asta cu pui pe sare.

Comment

• Ma Costele, la ditamai puiul bei numai un pahar de vin...?
                      sigpic42.453.149

Comment

• Restul la dosit bine
                        sigpic

Comment

• Sau e o poza mai veche si se lauda cu ea...

Asaa...am facut ieri peste. Nu ma omor dupa felul asta de carne, da am zis sa mai schimbam, pt fata. Peste mai manac la conserva, si aia de un anumit fel. Merg si la pescuit mai mult de distractie.
                          Am luat file de pangasius(parca) si l-am facut la cuptor, cu cartofi. A iesit ok...da prefer carnea de porc, vita...chiar pui.
                          Attached Files
                          sigpic42.453.149

Comment

• Super, dar nu prea tine de foame....corect cu carnea de porc, vita, pui
                            sigpic

Comment

• Originally posted by hriberiu View Post
                              Ma Costele, la ditamai puiul bei numai un pahar de vin...?
                              la ora cand sa pregatit era si asa tarziu si ptr. un pahar de vin
                              sigpic

Comment

• ha, salut fain si interesant cu gatitu! si eu gatesc, iau pliculetu de supa, l-am pus in ibric si in 10 min. e gataaaaaa si apropo, nu sunt femeie!
                                lipsa text

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google