si daca threadul asta pomeneste de retete.....am facut si eu o friptura de mistret cu garnitura de cartofi rantaliti si sfecla,asezonate cu mult vin inainte si dupa. daca e cineva interesat de reteta o scriu.
Retete Culinare si ce mananca Mafiotii
Collapse
X
-
Nea Vasile, adevarul ca cea mai buna leguma, e porcu.....costite ziceai ?
Super.....cred ca imi pun si io aparatul digital in functiune, dar nu am baterii bune reincarcabile la el....altfel, arata fotografia, cu telefonul 2 Mp, cam slabut etc...o sa incerc sa fac ceva mai bine !
P.S. Incet, incet....si-a dat drumu' topicu asta....deci, la treaba fratilor !!!sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Originally posted by L3on_rgby View Postsi daca threadul asta pomeneste de retete.....am facut si eu o friptura de mistret cu garnitura de cartofi rantaliti si sfecla,asezonate cu mult vin inainte si dupa. daca e cineva interesat de reteta o scriu.
Comment
-
Originally posted by costelHD View PostTe asteptam cu pesteleAttached FilesDegradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Placinta e foarte buna cu miez de nuca... Placinta de dovleac si placinta cu branza, singurele deserturi pe care le ador. Restul nu ma incanta prea tare .. aa si clatitele
P.S: Aia e doar prima tava de palcinte )Last edited by maestrupiersic; 20 November 2011, 17:47.
Comment
Comment