Maine vin la Deva , sper sa mai gasesc ceva din bucatele pregatite de tine , pregateste ceaunul
Retete Culinare si ce mananca Mafiotii
Collapse
X
-
Astazi, am pregatit fasole "frecată", bătută, cu ceapa prajita, cu mamaliga, carne de porc, carnat, bere si pofta de munca !!!
In castroane de lut, ca la mama acasa !
Fotografiile..................Attached Files- Imagine3150.jpg (121.3 KB, 20 views)
- Imagine3121.jpg (78.3 KB, 17 views)
- Imagine3118.jpg (95.6 KB, 15 views)
- Imagine3123.jpg (89.4 KB, 14 views)
- Imagine3125.jpg (99.3 KB, 15 views)
- Imagine3128.jpg (114.0 KB, 18 views)
- Imagine3126.jpg (80.8 KB, 19 views)
- Imagine3130.jpg (76.7 KB, 16 views)
- Imagine3131.jpg (115.9 KB, 19 views)
- Imagine3132.jpg (100.5 KB, 19 views)
- Imagine3133.jpg (106.9 KB, 18 views)
- Imagine3134.jpg (98.7 KB, 14 views)
- Imagine3135.jpg (92.9 KB, 12 views)
- Imagine3136.jpg (91.8 KB, 18 views)
- Imagine3137.jpg (109.8 KB, 19 views)
- Imagine3138.jpg (76.5 KB, 13 views)
- Imagine3139.jpg (98.4 KB, 15 views)
- Imagine3140.jpg (95.8 KB, 20 views)
- Imagine3145.jpg (119.6 KB, 20 views)
- Imagine3147.jpg (111.2 KB, 19 views)
- Imagine3148.jpg (97.1 KB, 23 views)
- Imagine3124.jpg (74.0 KB, 22 views)
sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Si de la mine ceva din ...amintiri, ca noutati n-am. Merge?
Vorba unui coleg, o fripturica mica, cat... urechea magarului.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Servus nenea Vasile !!! unde umblii bre' ??? imi era dor de o replica de-a matale, de-a lui nenea Iancu si alti prieteni colaboratori ai Maestrului, adica io !
E bun gulasul de pui, te lingi pe degete !
O reteta pentru cei ce nu au !
Gulas de pui...
Ingrediente
4 pulpe de pui
2 cepe
1 lingurita boia
4 linguri ulei
1 ardei gras
1 rosie
2 catei de usturoi
4 cartofi
2 morcovi
1 radacina patrunjel
1 legatura patrunjel proaspat
un praf de ardei iute macinat
Mod de preparare
1. Spalati pulpele de pui si indepartati-le pielea apoi curatati ceapa si taiati-o solzisori .
2. Puneti ulei intr-o cratita si caliti ceapa iar dupa ce aceasta prinde o culoare aurie, adaugati si carnea de pui.
3. Prajiti carnea pana cand aceasta se rumeneste bine si apoi adaugati boia,ardeiul si rosia taiate fin.
4. Condimentati dupa gust si adaugati un pahar de apa, lasand mancarea sa fiarba la foc domol aproximativ jumatate de ora.
5. Intre timp, taiati cartofii, morcovii si radacina de patrunjel in cubulete mici si puneti-le peste carne.
6. Dupa ce ati condimentat gulasul cu ardei iute si sare dupa gust mai adaugati un litru de apa si lasati mancarea la foc mic acoperita cu capac.
7. Cand mancarea este bine fiarta puteti adauga si galuste preparate din ou si faina sau o puteti drege cu putina faina indoita cu apa.
8. Cand gulasul de pui este gata, presarati patrunjel verde tocat marunt si gustati adaugand condimente daca mai este nevoie.
P O F T A B U N A !!!Last edited by kenjiro_sanga; 8 May 2012, 18:26.sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
Comment