Ala-i ficat de betivan?
Retete Culinare si ce mananca Mafiotii
Collapse
X
-
Ca tot s-a limpezit vinul si multi riscam sa ne trezim dimineata cu o stare generala alterata, va recomand o reteta de ciorba "pentru de dimineata" si nu numai... Ciorba a fost gatita de navasta-mea dupa o reteta dintr-o revista, eu avand doar un rol secundar (curatat, taiat, etc), un plus pe care il recomad este adaugarea de 1-2 cartofi taiati cubulete. Pentru desert niste clatite cu gem de prune, gem de caise si crema de ciocolata.
Pofta buna!
Comment
-
Sigur ca am !!! iti place ? as prepara multe feluri de mancare, care mai de care, dar trebuiesc lovele si timp...doara cand apuc !
Multam de incurajare !
Burtosule, ai fo' la Moll !
Buna ciorba de trezire ! ....io am preparat un borș bun !!!Last edited by kenjiro_sanga; 3 November 2012, 23:16.sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Poate cineva sa-mi dea retete de gatit fudulii(de porc,de berbec,tap si alte specii comestibile)?
Le-am facut pe tabla,cu sare si eventual ceva piper,si au iesit super.Dar asta merge cand e frumos afara,si prajite in ulei ,nu-mi ies niciodata.
Daca imi place ce iese cu reteta voastra,postez poze cu rezultatele!
Comment
-
Eu am gatit,in seara asta,doua feluri de mancare mai usoare.Problema e ca nu stiu care-i felul unu si care-i felul doi.Attached Files
Comment
-
Originally posted by bbogdan View PostPoate cineva sa-mi dea retete de gatit fudulii(de porc,de berbec,tap si alte specii comestibile)?
Le-am facut pe tabla,cu sare si eventual ceva piper,si au iesit super.Dar asta merge cand e frumos afara,si prajite in ulei ,nu-mi ies niciodata.
Daca imi place ce iese cu reteta voastra,postez poze cu rezultatele!
Ingrediente:
fudulii de porc 1 kg, ceapa 5-6 buc. sare, piper, condimente, ulei, 500 gr de cartofi, unt, 100 gr de smintina.
Mod de preparare:
Fuduliile se tin in apa rece cam 30 de minute, dupa care le scoatem membrana protectoare ( se taia pe jumatate si se scoate membrana, cu ajutorul degetelor ) si se sareaza un pic.
Intr-o tigae se pune putin ulei si ceapa rasa prin razatoarea mica si se caleste un pic dupa care adaugam fuduliile taiate in cubulete si se calesc impreuna cam 15 minute la final adaugam smintina si se mai tine la foc mic pina sosul devine legat.
Se drege gustul cu sare si piper si condimente. Cartofii care au fost pusi la fiert se trag la tigae in unt, sare si piper si verdeata taiata marunt si se folosesc ca si garnitura.
Pofta buna !
Cu mare placere, Nea Burtosule !sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Si de la mine ceva sanatossigpic
Comment
Comment