Retete Culinare si ce mananca Mafiotii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ala-i ficat de betivan?

Comment

• Wow nea kenjiro! Ai un stil... deosebit. )

Comment

• Ca tot s-a limpezit vinul si multi riscam sa ne trezim dimineata cu o stare generala alterata, va recomand o reteta de ciorba "pentru de dimineata" si nu numai... Ciorba a fost gatita de navasta-mea dupa o reteta dintr-o revista, eu avand doar un rol secundar (curatat, taiat, etc), un plus pe care il recomad este adaugarea de 1-2 cartofi taiati cubulete. Pentru desert niste clatite cu gem de prune, gem de caise si crema de ciocolata.
        Pofta buna!
        Attached Files

Comment

• Sigur ca am !!! iti place ? as prepara multe feluri de mancare, care mai de care, dar trebuiesc lovele si timp...doara cand apuc !
          Multam de incurajare !
          Burtosule, ai fo' la Moll !
          Buna ciorba de trezire ! ....io am preparat un borș bun !!!
          Last edited by kenjiro_sanga; 3 November 2012, 23:16.
          sigpic
          Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• N-am fost la nici un mall,familia e in carantina,

Comment

• Lasa Burtosule, io stiu ca prepari papa bun....dar esti modest si nu te lauzi ca si noi !
              sigpic

Comment

• Daa,mi-am comandat aseara pizza la domiciliu.

Comment

• Da, da....e un inceput ca nu ai mers la Mall !
                  sigpic

Comment

• Poate cineva sa-mi dea retete de gatit fudulii(de porc,de berbec,tap si alte specii comestibile)?
                    Le-am facut pe tabla,cu sare si eventual ceva piper,si au iesit super.Dar asta merge cand e frumos afara,si prajite in ulei ,nu-mi ies niciodata.
                    Daca imi place ce iese cu reteta voastra,postez poze cu rezultatele!

Comment

• Eu am gatit,in seara asta,doua feluri de mancare mai usoare.Problema e ca nu stiu care-i felul unu si care-i felul doi.
                      Attached Files

Comment

• Pai, felul 1, e Lemonul. iar 2 e berea !
                        Succes !
                        sigpic

Comment

• Asa ma gandeam si eu,sa sting felul unu cu felul doi.Multumesc de sfat.

Comment

• Originally posted by bbogdan View Post
                            Poate cineva sa-mi dea retete de gatit fudulii(de porc,de berbec,tap si alte specii comestibile)?
                            Le-am facut pe tabla,cu sare si eventual ceva piper,si au iesit super.Dar asta merge cand e frumos afara,si prajite in ulei ,nu-mi ies niciodata.
                            Daca imi place ce iese cu reteta voastra,postez poze cu rezultatele!
                            Deci.....fudulii de porc

Ingrediente:
                            fudulii de porc 1 kg, ceapa 5-6 buc. sare, piper, condimente, ulei, 500 gr de cartofi, unt, 100 gr de smintina.

Mod de preparare:
                            Fuduliile se tin in apa rece cam 30 de minute, dupa care le scoatem membrana protectoare ( se taia pe jumatate si se scoate membrana, cu ajutorul degetelor ) si se sareaza un pic.

Intr-o tigae se pune putin ulei si ceapa rasa prin razatoarea mica si se caleste un pic dupa care adaugam fuduliile taiate in cubulete si se calesc impreuna cam 15 minute la final adaugam smintina si se mai tine la foc mic pina sosul devine legat.

Se drege gustul cu sare si piper si condimente. Cartofii care au fost pusi la fiert se trag la tigae in unt, sare si piper si verdeata taiata marunt si se folosesc ca si garnitura.
                            Pofta buna !

Cu mare placere, Nea Burtosule !
                            Last edited by kenjiro_sanga; 4 November 2012, 19:26. Reason: Automerged Doublepost
                            sigpic

Comment

• Si de la mine ceva sanatos
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

• Ce-s aia,gandaci?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF