If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Noooo, asta e tare....Traiasca nenea Vasile si "La multi ani ! "!
Doamne ajuta ca ai sosit....baaaa, da toti am fost banati....tu, io si multi altii....in fine!
Bine ai venit !
Salata Tsatsiki cu castravete murat
Ingrediente:
2 castraveti muraţi de la saramură sau din oţet,
500 g iaurt, 200 g smântână,
un căţel de usturoi,
4-5 linguri ulei (de preferat ulei de măsline),
sare, piper
Preparare:
Castravetele se dă pe răzătoare mică.
Se amestecă cu ulei, iaurt, smântâna şi usturoiul dat tot pe răzătoare.
Se potriveşte de sare şi piper, atenţie la sare.
Marar am pus putin din proprie initiativa, usturoi se pune dupa cum iti place de iute.
Reteta este de pe net.
Ma bag si eu daca ma primiti.
-felu' unu bors de peste(ciortan,platica,rosioara,caras,somon)
-felu' doi friptura la tava ied/purcel cu legume si garnitura de pilaf(in care s-a fiert pasare de curte)
Aparatul scotea bine dar....poza e veche,o pune pe aceiasi de 5 ani pe forum.Rusine mare la cata saracie e in tara.Eu m-am saturat de salate de rucola.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment