nimeni numai face de mancare !!? ,toti mancati la restaurante sau la fast food ?
Retete Culinare si ce mananca Mafiotii
Collapse
X
-
O mancare foarte gustoasa si simplu de preparat.
Macrou prajit cu mamaliguta si usturoi.
Se curata macroul de mate, se taie capul si coada si se taie pe lung. Se condimenteaza cu sare si piper, se lasa la zvantat apoi se da prin faina alba si se prajeste (mie i-mi place mai crocant). Pana se prajeste pestele puneti de o mamaliguta mica si striviti 4-5 catei de usoturoi intr-un castron mic.
Cam asta mi-a iesit mie...
Pofta mare!!!
Comment
-
Varza cu scarita afumata domnilor, o bunatate !
Am folosit o varza si jumatate taiata "fideluta", o ceapa mare sau 2 mai mici taiata solzisori, o scarita afumata de marime respectabila, 2 linguri de pasta de tomate, sare, piper, 4-5 foi de dafin, foarte putin cimbru.
Se taie varza fideluta, se sareaza si se lasa 15-20 min la scurs; se pune la fiert si se lasa pana se inmoaie putin apoi se adauga scarita taiata bucati groase de 1,5-2 cm. Cat fierbe varza si scarita se pune ceapa la calit si se adauga pasta de rosii, ceapa calita se amesteca cu varza, se condimenteaza si se da 15-20 de minute la cuptor.
Se serveste cu mamaligutza si ardei iute, pofta mare!Attached Files- 100_9055.JPG (672.7 KB, 30 views)
- 100_9054.JPG (669.3 KB, 28 views)
- 100_9058.JPG (673.8 KB, 24 views)
- 100_9056.JPG (679.0 KB, 34 views)
- 100_9057.JPG (681.8 KB, 36 views)
- 100_9059.JPG (689.5 KB, 32 views)
- 100_9060.JPG (698.4 KB, 29 views)
- 100_9061.JPG (735.5 KB, 29 views)
- 100_9062.JPG (714.6 KB, 37 views)
Comment
-
Originally posted by hriberiu View PostSi reteta din seara asta: saramura din piept de pui.
Ingredientul necesar, cred ca v-ati dat seama , este piptul de pui. Pieptul se taie gen cotlet si se face la gratar. Intr-o tigaie se caleste o ceapa si vreo 4-5 ardei grasi(diverse culori-pt aspect) taiati pestisor, sau fasii si ardei iute taiat marunt. Se adauga apa cat sa fie acoperiti pe jumate si se pun pe foc. Se asteapta sa scada si se adauga din nou apa si pieptul de pui. ideea e ca pieptul sa prinda gustul de legume.
se serveste cu mamaliga.
Ca desert va servesc cu tarta de mere
ZII MAIII.....IIII..merge bandaaa
Comment
-
Un site turistic romanesc, inclusiv culinar!
In sfarsit ceva pozitiv !
ala' micu cu Loganu rosu!!!
Micutzu Julyo... sigpic
Comment
-
Doar ce am terminat de mancat o delicioasa tochitura de porc...
Se alege o bucata serioasa de pulpa de porc, neaparat cu putina grasime, se taie bucati potrivite si se spala. Intr-o oala sau ceaun de tuci se toarna cam 100 ml ulei si se incinge, se adauga carnea si se intoarce pana se albeste, apoi se adauga apa pana aproape acopera carnea. Se lasa sa fiarba acoperit cu capacul asejat putin stramb (sa aiba pe unde sa iasa aburul) si se spumuieste, dupa ce scade apa se condimenteaza cu sare, piper si cimbru, se mai lasa sa fiarba descoperit pana scade apa si carnea capata o culoare aurie.
Se serveste cu o mamaligutza moale, usturoi, ou prajit si branza de oi rasa deasupra.
Pofta mare si succes domnilor, sotiile vor fi placut surprinse (cel putin a mea a fost foarte multumita).
Comment
Comment