Retete Culinare si ce mananca Mafiotii

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • nimeni numai face de mancare !!? ,toti mancati la restaurante sau la fast food ?
    sigpic

    Comment


    • Ba da ...dar e secret !!!
      sigpic
      Maică, ce mafioți de treabă !!!

      Comment


      • O mancare foarte gustoasa si simplu de preparat.
        Macrou prajit cu mamaliguta si usturoi.

        Se curata macroul de mate, se taie capul si coada si se taie pe lung. Se condimenteaza cu sare si piper, se lasa la zvantat apoi se da prin faina alba si se prajeste (mie i-mi place mai crocant). Pana se prajeste pestele puneti de o mamaliguta mica si striviti 4-5 catei de usoturoi intr-un castron mic.
        Cam asta mi-a iesit mie...
        Pofta mare!!!
        Attached Files

        Comment


        • multumim ptr. reteta vasile78 ,te mai asteptam si cu alte retete
          sigpic

          Comment


          • Bravo domnule, tu ai preparat pestele sau nevasta !!!
            O mancare simpla si gustoasa, hai ca incet, incet ne revenim...cu nebunia asta peste toata tara
            sigpic
            Maică, ce mafioți de treabă !!!

            Comment


            • Nevasta doar a mancat si i-a placut...

              Comment


              • Deci...i-ati adio de la somn...vei face mancare continuuuu...daca ia placut
                sigpic
                Maică, ce mafioți de treabă !!!

                Comment


                • Varza cu scarita afumata domnilor, o bunatate !
                  Am folosit o varza si jumatate taiata "fideluta", o ceapa mare sau 2 mai mici taiata solzisori, o scarita afumata de marime respectabila, 2 linguri de pasta de tomate, sare, piper, 4-5 foi de dafin, foarte putin cimbru.
                  Se taie varza fideluta, se sareaza si se lasa 15-20 min la scurs; se pune la fiert si se lasa pana se inmoaie putin apoi se adauga scarita taiata bucati groase de 1,5-2 cm. Cat fierbe varza si scarita se pune ceapa la calit si se adauga pasta de rosii, ceapa calita se amesteca cu varza, se condimenteaza si se da 15-20 de minute la cuptor.
                  Se serveste cu mamaligutza si ardei iute, pofta mare!
                  Attached Files

                  Comment


                  • Foarte bine arata domnule.

                    Comment


                    • Originally posted by hriberiu View Post
                      Si reteta din seara asta: saramura din piept de pui.
                      Ingredientul necesar, cred ca v-ati dat seama , este piptul de pui. Pieptul se taie gen cotlet si se face la gratar. Intr-o tigaie se caleste o ceapa si vreo 4-5 ardei grasi(diverse culori-pt aspect) taiati pestisor, sau fasii si ardei iute taiat marunt. Se adauga apa cat sa fie acoperiti pe jumate si se pun pe foc. Se asteapta sa scada si se adauga din nou apa si pieptul de pui. ideea e ca pieptul sa prinda gustul de legume.
                      se serveste cu mamaliga.


                      Ca desert va servesc cu tarta de mere

                      ZII MAIII.....IIII..merge bandaaa
                      Cam aceasi reteta, cu mici deosebiri...
                      Attached Files

                      Comment


                      • Nea Vasile, asta cu scarita arata bine de tot. Afumatura da un gust aparte mancarii. Cat de curand o pun in practica
                        sigpic42.453.149

                        Comment


                        • Un site turistic romanesc, inclusiv culinar!

                          In sfarsit ceva pozitiv !



                          ala' micu cu Loganu rosu!!!
                          Micutzu Julyo...
                          sigpic

                          Comment


                          • Tre' sa incerc neaparat varza cu scarita, saptamana asta, sigur...o sa pun foto !!!
                            sigpic
                            Maică, ce mafioți de treabă !!!

                            Comment


                            • Doar ce am terminat de mancat o delicioasa tochitura de porc...
                              Se alege o bucata serioasa de pulpa de porc, neaparat cu putina grasime, se taie bucati potrivite si se spala. Intr-o oala sau ceaun de tuci se toarna cam 100 ml ulei si se incinge, se adauga carnea si se intoarce pana se albeste, apoi se adauga apa pana aproape acopera carnea. Se lasa sa fiarba acoperit cu capacul asejat putin stramb (sa aiba pe unde sa iasa aburul) si se spumuieste, dupa ce scade apa se condimenteaza cu sare, piper si cimbru, se mai lasa sa fiarba descoperit pana scade apa si carnea capata o culoare aurie.
                              Se serveste cu o mamaligutza moale, usturoi, ou prajit si branza de oi rasa deasupra.
                              Pofta mare si succes domnilor, sotiile vor fi placut surprinse (cel putin a mea a fost foarte multumita).
                              Attached Files

                              Comment


                              • Super !!! dar tochitura asta o fac de mult, oricum super tochitura frateee !!!
                                Bravo, incet, incet te-ai dat pe treaba cu pregatitul culinar...bravo domnule !!!
                                sigpic
                                Maică, ce mafioți de treabă !!!

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google