Doamne cine mo pus sa intru aici......... mo luat o foame aiooooo))
Retete Culinare si ce mananca Mafiotii
Collapse
X
-
Nea Vali, periculoasa tare tochitura asta, buna cu draci...
Nea Ovidiu, creca la matale culoarea preferata e rosu,
apropos si la adidasi (aia cu ferrrrrari, se stie), tricouri, chiar si la legume bagi cu rosu...
Bun bun domle`, ce sa mai....sigpic42.453.149
Comment
-
cea mai buna:P
budinca de branza cu paste fainoase
400g macaroane
600g branza dulce de vaci
15 linguri de zahar tos (puteti pune mai mult sau mai puin dupa gust)
3 oua
2 linguri esenta de rom
150g stafide
3 plicuri zahar vanilinat
3 linguri gris
3 linguri smantana
2 esente de rom Dr. Qetker
Coaja rasa de la o lamaie
Margarina sau unt pentru uns vasul
Mod de preparare:
Punem stafidele intr-un bol, adaugam peste 2 linguri esenta de rom si apa cat sa le acopere. Le lasam in apa timp de 45 minute – 1 ora, pentru a se inmuia bine. Dupa care le scoatem la scurs intr-un strecurator
Punem 2l apa intr-o oala, adaugam un praf de sare si lasam sa dea in clocot. Cand incepe sa fiarba, adaugam macaroanele si lasam totul la fiert 10 minute, dupa care le punem la scurs intr-un strecurator.
Intr-un castron punem branza de vaci, adaugam pliculetele de zahar vanilinat, esentele de rom, zaharul tos, grisul, ouale, smantana, un praf de sare, coaja rasa de lamaie si stafidele scurse in prealabil.
Dupa ce am pus toate ingredientele in castron, incepem sa amestecam pana la omogenizare. Cand am obtinut o compozitie omogena, adaugam macaroanele fierte si scurse in prealabil si amestecam din nou pana se incorporeaza.
Ungem un vas de jena sau o tava cu unt sau margarina si turnam compozitia in el. Nivelam frumos suprafata si dam budinca la cuptor timp de aproximativ 20-25 minute pana se rumeneste usor.
Dupa ce budinca devine rumenie, o scoatem din cuptor. O putem servi atat calda cat si rece, simpla sau alaturi de dulceata, sirop sau fructe.
Comment
Comment