Vrei vinars ? tare sau băubil....'
Retete Culinare si ce mananca Mafiotii
Collapse
X
-
Originally posted by hriberiu View PostAlooo..nenea...da reteta??? Nu ca m-ar interesa dulciurile, da` vinarsu ala deja imi da dureri de cap. Pai se poate?....
Pac paaac...sigpic
Comment
-
Stiuca rasol cu legume si maioneza...
Este o reteta prea simpla, maioneza recomand sa fie de casa. Se mai piseaza 4-5 catei de usturoi si se amesteca cu maioneza.
Pozele nu sunt deloc spectaculoase in schimb gustul este nemaipomenit ,ma doare burta de cat am mancat !!! Vinul il alegeti voi, de preferat sa fie alb...
Comment
-
PLACINTE CU BRANZA DE BURDUF
Placinte traditionale de sarbatori, preparate cu branza de burduf, sunt delicioase si merg de minune cu bere sau vin fiert.
INGREDIENTE
4 oua
750 gr faina
400 ml lapte dulce
1 lingurita sare
150 gr unt/untura
500 gr branza de burduf
1 ou
MOD DE PREPARARE
Se amesteca galbenusurile celor 4 oua cu faina, laptele dulce, sare si se face un aluat.
Aluatul se imparte in 4 parti, din fiecare parte intinzandu-se cate o foaie, care se unge fiecare cu unt/untura, apoi se suprapun.
Dupa 1 ora de lasat la rece se amesteca iar aluatul si se intinde o foaie groasa de 0,5 cm, din care se decupeaza patrate cu latura de 8 cm.
Branza de burduf se amesteca cu un galbenus de ou si din aceasta compozitie se aseaza in mijlocul fiecarui patrat de aluat, cu ajutorul unei linguri, o cantitate.
Se pliaza patratele, lipind marginile apoi, cu ajutorul unei furculite, se zimteaza marginile.
Se pune la incins untura si se prajesc placintele, pe ambele parti, pana se rumenesc si devin aurii.lipsa text
Comment
-
Ce reteta beton de la Timisoara, voi asa mancati !!! hmmmmm
Mananci de post...doar spuma...pofta buna !!Last edited by kenjiro_sanga; 30 November 2010, 20:08.sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
Comment