Arata apetisant. Pozele sunt din 2004 ?
Retete Culinare si ce mananca Mafiotii
Collapse
X
-
Cum a iesit carnea? Ai marinat-o sau ai tinut-o la rece la maturat? Nu de alta, dar pare destul de fibroasa (fiind proaspata), iar recomandarea bucatarilor de elita este sa se tina cu condimente cel putin 2-3 zile (cand va incepe sa isi schimbe culoarea catre un bordo inchis) sau in baitz (ca si vanatul).
Daca nu ai pregatit-o inainte in niciun fel, cat ai fiert-o?The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
A fost rasol de manzat, osul l-am pastrat pentru ciorba de burta iar carnea nu am pregatit-o deloc inainte. Am taiat-o ca pentru tochitura si am pus-o la fiert pana a scazut, la sfarsit i-am pus si un pahar de vin si ulei de s-a rumenit, a stat pe foc aproape 3 ore pana s-a facut frageda si gustoasa.
Comment
-
Originally posted by vasile78 View PostA fost rasol de manzat, osul l-am pastrat pentru ciorba de burta iar carnea nu am pregatit-o deloc inainte. Am taiat-o ca pentru tochitura si am pus-o la fiert pana a scazut, la sfarsit i-am pus si un pahar de vin si ulei de s-a rumenit, a stat pe foc aproape 3 ore pana s-a facut frageda si gustoasa.sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
ceva sanatossigpic #
Comment
-
Pentru regim !!! poate ai vrut sa zici.....
Originally posted by adimrv View Postceva sanatossigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Originally posted by kenjiro_sanga View PostPentru regim !!! poate ai vrut sa zici.....
Ai putea sa prezinti emisiunea la "cireasa de pe tort" de la Prima Tv...semeni cu alaAttached Filessigpic #
Comment
-
Comment