reteta simpla
Retete Culinare si ce mananca Mafiotii
Collapse
X
-
Comment
-
Originally posted by adimrv View Postmie imi plac astea reci, gen platou
O sugestie, daca nu te superi. Pentru inveselirea decorului la masa (daca nu deja veselia o aduce mancarea ), poti folosi farfurii in culori vesele. Vasele transparente (canile) merg la bauturi, in special. Dar, fiecare cu ce prefera.
S-aveti o zi buna.
Comment
-
in seara asta am ... mancat, ficatei la tigaie, cu cartofi piure, oua ochiuri, branzica, mamaliga si mujdei...asa.. de post...
si pozele...Last edited by NCDHD; 26 April 2011, 20:32.sigpic42.453.149
Comment
-
-
Mi-am pregatit si eu ceva de papa, ca maine toata ziua la raliu... si mai trebuie sa bag ceva si la rezervor... dar vreau sa va arat ce sandwish am facut, fara sa imi dau seama... ...daca sunt indragostit!!!Attached Filesala' micu cu Loganu rosu!!!
Micutzu Julyo... sigpic
Comment
-
Originally posted by Julyo View PostMi-am pregatit si eu ceva de papa, ca maine toata ziua la raliu... si mai trebuie sa bag ceva si la rezervor... dar vreau sa va arat ce sandwish am facut, fara sa imi dau seama... ...daca sunt indragostit!!!
Originally posted by hriberiu View Postnici apa nici vin nu am baut, doar niste tuica de tescovina de la un nene din prahova, venit cu masina la noi in service. Aaa... si berea aferenta... Buna tuica
Comment
-
-
Si de la mine ceva de post , Proaspat cules si fara chimicale...etc , totu este natural 100 %sigpic
Comment
-
-
Ptr. inceput .....
Va doresc pofta buna , vinul sa terminatLast edited by NCDHD; 26 April 2011, 20:33.sigpic
Comment
Comment