Retete Culinare si ce mananca Mafiotii

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Doamne cine mo pus sa intru aici......... mo luat o foame aiooooo))

    Comment


    • Pun si io o friptura cu pulpe de pui plus legume gustoase, la cuptor, nu descriu nimic, doar fotografii, e simplu de facut !!!
      Attached Files
      sigpic
      Maică, ce mafioți de treabă !!!

      Comment


      • Sefu dai si la altii???
        Off: Te-am salutat atazi la brad treceai prin fata pe la plus si eu eram in coloana la semafor erai tare grabit

        Comment


        • Daca vrei te invat mai bradene....ma grabeam la virslele promise de altii !!!
          sigpic
          Maică, ce mafioți de treabă !!!

          Comment


          • Nea Vali, periculoasa tare tochitura asta, buna cu draci...

            Nea Ovidiu, creca la matale culoarea preferata e rosu,
            apropos si la adidasi (aia cu ferrrrrari, se stie), tricouri, chiar si la legume bagi cu rosu...

            Bun bun domle`, ce sa mai....
            sigpic42.453.149

            Comment


            • Da domnule Hribe' ai dreptate.
              De la Ferarri se trage....multumesc de aprecieri...si legumele rosii
              sigpic
              Maică, ce mafioți de treabă !!!

              Comment


              • Si acu Varza a la LCDeva...o mancare delicioasa....varza cu costita afumata !!!
                Faci o burta nene !!! si berea aferenta dupa Varza LCDeva !!!
                Attached Files
                sigpic
                Maică, ce mafioți de treabă !!!

                Comment


                • secretare , asta este varza cumparata de la Simeria !, arata bine varza , pretenii pe cand chemi la asa ceva
                  sigpic

                  Comment


                  • Este de Faget si costita de la Kaufland !!! .....maaaaa, cum le stii tu pe toate
                    Oricand esti binevenit
                    sigpic
                    Maică, ce mafioți de treabă !!!

                    Comment


                    • astept sa fiu invitat la o varza cu ciolan , facuta de marele bucatar kenjiro_sanga
                      sigpic

                      Comment


                      • Esteeeeeee....astept negru !!!
                        sigpic
                        Maică, ce mafioți de treabă !!!

                        Comment


                        • cea mai buna:P
                          budinca de branza cu paste fainoase
                          400g macaroane

                          600g branza dulce de vaci

                          15 linguri de zahar tos (puteti pune mai mult sau mai puin dupa gust)

                          3 oua

                          2 linguri esenta de rom

                          150g stafide

                          3 plicuri zahar vanilinat

                          3 linguri gris

                          3 linguri smantana

                          2 esente de rom Dr. Qetker

                          Coaja rasa de la o lamaie

                          Margarina sau unt pentru uns vasul



                          Mod de preparare:

                          Punem stafidele intr-un bol, adaugam peste 2 linguri esenta de rom si apa cat sa le acopere. Le lasam in apa timp de 45 minute – 1 ora, pentru a se inmuia bine. Dupa care le scoatem la scurs intr-un strecurator

                          Punem 2l apa intr-o oala, adaugam un praf de sare si lasam sa dea in clocot. Cand incepe sa fiarba, adaugam macaroanele si lasam totul la fiert 10 minute, dupa care le punem la scurs intr-un strecurator.

                          Intr-un castron punem branza de vaci, adaugam pliculetele de zahar vanilinat, esentele de rom, zaharul tos, grisul, ouale, smantana, un praf de sare, coaja rasa de lamaie si stafidele scurse in prealabil.

                          Dupa ce am pus toate ingredientele in castron, incepem sa amestecam pana la omogenizare. Cand am obtinut o compozitie omogena, adaugam macaroanele fierte si scurse in prealabil si amestecam din nou pana se incorporeaza.

                          Ungem un vas de jena sau o tava cu unt sau margarina si turnam compozitia in el. Nivelam frumos suprafata si dam budinca la cuptor timp de aproximativ 20-25 minute pana se rumeneste usor.

                          Dupa ce budinca devine rumenie, o scoatem din cuptor. O putem servi atat calda cat si rece, simpla sau alaturi de dulceata, sirop sau fructe.
                          Last edited by mariuSEL; 15 October 2010, 22:23. Reason: Automerged Doublepost

                          Comment


                          • D-le Marius, fotografiile aferente budincii matale.....asa toti facem, copy-paste....sa se vada !!!
                            sigpic
                            Maică, ce mafioți de treabă !!!

                            Comment


                            • @kenjiro in Faget mai este Hotel Padesul? Am dormit o noapte acolo, doamne ce ruina...

                              Comment


                              • Buna era budinca daca era facuta de el
                                sigpic

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google