Originally posted by adimrv
View Post
Retete Culinare si ce mananca Mafiotii
Collapse
X
-
foamea a fost cam mare, asa ca am facut poze dupa ce a fost deja gata friptura... multe lumini, multe culori, cu greu se intelege ce e pe acolo...
asta e produsul final, iar acum ma duc la karaoke desi, parca mi s-a pus pe ochi friptura...In fiecare sambata, ora 17 - Valea Aurie, parcarea de langa terenul de football, Sibiu
Comment
-
tai cartofii, pui puiul deasupra, torni ulei, pui putin piper,dupa vreo 10 minute pui putina apa, apoi cu vreo 10 min inainte sa fie gata adaugi sosul special si...pofta buna!Last edited by NCDHD; 2 January 2011, 14:42.In fiecare sambata, ora 17 - Valea Aurie, parcarea de langa terenul de football, Sibiu
Comment
-
Scuzati intarzierea dar am baut prea multe sprituri pana am terminat varza si m-am cam cherchelit...
Deci...
Ingrediente: 4 bucati carne de gisca, 1 varza acra, 2 cepe, 1 lingura bulion, sare, piper, grasime de gisca.
Mod de preparare: Se rumenesc bucatile de gisca in grasime de gisca. In aceeasi grasime se caleste varza taiata fin. Se pune bulionul, sarea si piperul. Se adauga bucatile de carne. Se toarna un pahar cu apa si se lasa sa fiarba incet pina carnea este moale. Daca este necesar se mai adauga putina apa. Cind mincarea este fiarta si scazuta, se da la cuptor sa se rumeneasca 30 minute.
Reteta este de pe internet si am urmat-o fara abatere, doar ca am lasat mai mult oala in cuptor, a iesit excelent! Am mancat si am baut ca ...
) , am uitat sa precizez ca am pus si cateva bucatele de sunca afumata, asa mi-a venit...Last edited by NCDHD; 2 January 2011, 14:46.
Comment
-
Mezelurile astea naturale, facute in casa, sunt "periculoase" tare. Acum vreo doi ani a facut mama niste friptura de vanat si nu prea a nimerito. Din restul de carne, caprioara si mistret, a facut tata carnati de casa. Au iesit o nebunie....deci stiu ce are Ovidiu in camara. Intareste paza ca tentatia e maresigpic42.453.149
Comment
-
Oricat m-as chinui, nu am vazut pestele. Numai legumele...
Maaaaa.......poate tii post....
Saptamana trecuta a venit in service un sef de-al nostru din Zalau si ne-a adus palinca. Buna tare de tot tataaa....Made in Zalau countrysigpic42.453.149
Comment
-
Na, mereu sa ai tu ultimul cuvant.
Pai as mai posta, da` s-a stricat aparatu (de fapt l-a stricat fiica`mea, da` nu-i bai). De sambata ma lupt cu un but de porc si cu palinca aferenta...deci fara peste, legume, OZN-uri din astea... Fripturi neneee, cu mamaliga , branza, intelegi tu... unde mai pui ca mai bag si ardei iutesigpic42.453.149
Comment
Comment