Retete Culinare si ce mananca Mafiotii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Acum am scos din cuptor... pui la punga!
    Eu mai pun si 2 cartofi si 1 ceapa, iese foarte bun!
    Attached Files

Comment

• cea mai simpla reteta
      Attached Files
      sigpic #

Comment

• Originally posted by vasile78 View Post
        Acum am scos din cuptor... pui la punga!
        Eu mai pun si 2 cartofi si 1 ceapa, iese foarte bun!
        O reteta ceva ? E cu punga dinaia cu condimente de care face reclama la tv ?

Comment

• @Mikebike e punga maggy ideea zilei, scrie reteta pe punga dar eu mai pus si 2 cartofi potriviti si o ceapa taiata pestisori. Dupa ce sta 1 ceas in punga la cuptor, eu tai punga si vars continutul intr-o tava ca sa prinda o crusta carnea, altfel are gust de fiertura... succes!
          P.S. Astazi ma apuc de ciolan afumat cu fasole, nevasta o sa ma ajute la alesul fasolii pentru ca eu nu am atata rabdare... Revin cu poze mai pe seara!
          P.S. 2 @Adimrv, intinzi mustarul pe cremwursti cu trafaletul?

Comment

• Banuiam ca e punga dinaia de maggy, am facut si noi mai demult dar nu am ramas impresionati. Poate asa "imbunatatita" sa fie mai bun.

Comment

• Originally posted by adimrv View Post
              cea mai simpla reteta
              cam multi ptr tine , ne dai si detali despre reteta
              sigpic

Comment

• ceva sanatos
                Attached Files
                sigpic #

Comment

• ceva sanatos este ce cultivam noi si ce producem noi , nu ce cumparam da la..............etc , ce ai in farfurie este otrava curata .......parerea mea , 2 garnituri pleaca de la Targul Mures de ingrasaminte chimice cu destinatia Turcia in 24 de ore
                  Last edited by costelHD; 21 January 2011, 20:48.
                  sigpic

Comment

• Costeleee!! Nu toata lumea are acces la gradina prietenilor!!
                    Unii au acces doar la gradina turcilor!!!

Comment

• Originally posted by costelHD View Post
                      ceva sanatos este ce cultivam noi si ce producem noi , nu ce cumparam da la..............etc , ce ai in farfurie este otrava curata .......parerea mea , 2 garnituri pleaca de la Targul Mures de ingrasaminte chimice cu destinatia Turcia in 24 de ore
                      cartofii si morcovii sunt din productie proprie
                      sigpic #

Comment

• ai zis bine Daniele , dar uni nu stiu ce pun in farfurie , restul de unde este MRV ....?
                        sigpic

Comment

• de la piata
                          sigpic #

Comment

• Am lasat fasolea pe alta data si am facut un pate din ficat de curcan, buuun!

Comment

• vasile78 vrem fasole cu ciolan afumat ,vrem fasole cu ciolan afumat ....etc
                              sigpic

Comment

• O sa fie nea Costele, ciolanul este ambalat in vid si sta la frigider pana poimaine... in seara asta am facut pate din ficat de curcan si maine am niste prieteni invitati la un gratar din pastrama de oitza, carnati si copanele de pui!
                                Trebuie sa mai gasesc si ceva de baut si o sa fie bine
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google