Asta e mancare adevarata...
Retete Culinare si ce mananca Mafiotii
Collapse
X
-
Nu ai de lucru, domnule, sa murim p'acilea !!!
Mafiot de Tm, uita-te si invata....am uitat ca esti la regim dar macar cand termini, rasfoiesti si inveti de la Maestrii Bucatari , mai ales de la Nea HribeLast edited by kenjiro_sanga; 26 January 2011, 22:57.sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Vasile78......ba asta sunt adevarate!
pun si o reteta de paine naturala fara E-uri, pentru cuptoare de paine de casa
400g apa, 2 lingurite cu varf de zahar, o lingurita cu varf de sare, 2 linguri de ulei de masline, un ou, 600g faina si un pliculet de drojdie....si uite asa arata paineaAttached Fileslipsa text
Comment
-
Maestre Bleizer asa mai vii de acasa, daca le puneai si preparate era si mai bine! Sau ai fugit ca sa nu te ingrasi de la miros?
P.S. Drojdia la pliculet contine E-uri ;), dar nu-i bai... si daca tot ti-ai luat cuptor de ce nu faci paine integrala, e mai sanatoasa, are fibre mai multe...Last edited by vasile78; 28 January 2011, 16:36.
Comment
-
A venit vremea sa pun si eu o reteta nu de alta dar am calcat pe bec si nupot manca la cantina:
se cumpara un set lipie, se unge cu ulei de masline, aruncam peste el ceva legume congelate, eu am ales cu porumb, ciuperci la borcan, bacon, sunca, cascaval optional masline, se programeaza cuptorul cu microunde la 4 minute, se stropeste cu ketchup si se mananca cat e calda. Ca sa alunece bine pe grumaz se foloseste bere:
Comment
-
-
-
si de la mine niste saratele
Saratele
Compozitia
250 de grame de faina, 100 de grame de unt, 2 oua, 1 lingura de lapte cald, 1 lingura de smantana, o lingurita rasa de sare, doua linguri de chimen.
Preparare:
Amesteca intr-un castron untul moale impreuna cu faina, cu mana. Adauga un ou, laptele, smantana, sarea si chimenul. Framanta bine, si da aluatul la rece circa o ora. Intinde o foaie, pe care o ungi cu ou batut. Poti presara putina sare grunjoasa deasupra. Taie fasii cat se poate de subtiri si coace-le in tava unsa si tapetata cu faina, la foc iute, 15-20 de minute.Last edited by NCDHD; 30 January 2011, 00:47.sigpic
Comment
-
Ceva gustos permis si grasilor...
Salata de ton
4 cutii ton bucati in suc propriu Clever (sucul nu se pune, se scurge)
1 conserva ansoa sau 1 file de macrou afumat (sarat)
1 lamaie mare
1 ceapa mare
ulei de masline dupa gust
Pofta mare!Attached Files
Comment
Comment