Retete Culinare si ce mananca Mafiotii

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Dacă bagi blenderul, iese un fel de mâncare de bebe: amorfă, monocromă și cu impresie de vomă. Să vezi cum se fac castraveții la blender... Rămâi traumatizat multă vreme după ce-i vezi.
    The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

    Comment


    • Merge cu furculitele
      sigpic
      Maică, ce mafioți de treabă !!!

      Comment


      • Pai tocmai ca se taie cubulete, cum a zis Costel. Stie el ce stie
        sigpic42.453.149

        Comment


        • Stie si nu prea...cubulete se taia odata, merge pe razatoare, mult mai repde si tot gustul ala are
          sigpic
          Maică, ce mafioți de treabă !!!

          Comment


          • Istoria salatei BOEUF este mai dubașă: în primul rând, presupune carne de vită; apoi, legumele fierte nu se dau pe răzătoare, ci se taie „julien” sau cubulețe. Aspectul plăcut este dat de contrastul dintre legumele albe (pătrunjel, păstârnac, cartofi și țelină) și roșii (morcovi). După gust, se pot adăuga: boabe de porumb dulce, mazăre dulce fiartă (merge și crudă) și castraveți acri. Amestecul legumelor și cărnii cu maioneză se face pentru „legarea” compoziției. Raportul între legume, carne și maioneză trebuie să fie 1:1:1, pentru a nu ieși o salată grețoasă.
            The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

            Comment


            • M-ai dat pe spate
              sigpic
              Maică, ce mafioți de treabă !!!

              Comment


              • Bravo nenea, cine stie cunoaste. Poate Kenjiro a inventat o reteta noua...
                sigpic42.453.149

                Comment


                • Daca tot vorbim, io stiu ceva....sa fie gustoasa, nu doar frumoasa !!!
                  Ca de restu ma ocup tot io...doar stiu ce am pus in ea
                  Sunt "n" feluri de facut salate...deci !!!
                  sigpic
                  Maică, ce mafioți de treabă !!!

                  Comment


                  • Încearcă să pui - ca și „potențator” de aromă - șuncă afumată sau pastramă afumată și un pic mai uscată. Apoi lași salata cam 8 - 10 ore (timp în care pastrama se va rehidrata din apa conținută în amestec) și vei avea o salată foarte aromată.
                    The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

                    Comment


                    • S-o tin 8 ore ...nu merge, nu este timp pentru asa ceva...exact ce spuneam, sunt multe chestii....
                      sigpic
                      Maică, ce mafioți de treabă !!!

                      Comment


                      • O faci seara și o mănânci a doua zi... Va sta peste noapte.
                        The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

                        Comment


                        • nu sta ca dau iama moldovenii

                          Comment


                          • Secretare , ai vazut si alte pareri ..... , asa ca nu te da asa de rotund mai sunt si alti care fac asa ceva acasa , tu ai vrut sa faci cat mai putin efort si timp cat mai scurt sa dea bine , poate era foame mare acolo
                            sigpic

                            Comment


                            • Domle...acuma efortul conteaza. Adevarul e ca nu am mancat pana acum salata cum a facut Ovidiu, da` rau la gust nu are cum sa iasa.
                              sigpic42.453.149

                              Comment


                              • mai bine mergea la moara si macina totul , nu facea nici un efort
                                sigpic

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google