Dacă bagi blenderul, iese un fel de mâncare de bebe: amorfă, monocromă și cu impresie de vomă. Să vezi cum se fac castraveții la blender... Rămâi traumatizat multă vreme după ce-i vezi.
Retete Culinare si ce mananca Mafiotii
Collapse
X
-
Istoria salatei BOEUF este mai dubașă: în primul rând, presupune carne de vită; apoi, legumele fierte nu se dau pe răzătoare, ci se taie „julien” sau cubulețe. Aspectul plăcut este dat de contrastul dintre legumele albe (pătrunjel, păstârnac, cartofi și țelină) și roșii (morcovi). După gust, se pot adăuga: boabe de porumb dulce, mazăre dulce fiartă (merge și crudă) și castraveți acri. Amestecul legumelor și cărnii cu maioneză se face pentru „legarea” compoziției. Raportul între legume, carne și maioneză trebuie să fie 1:1:1, pentru a nu ieși o salată grețoasă.The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
Încearcă să pui - ca și „potențator” de aromă - șuncă afumată sau pastramă afumată și un pic mai uscată. Apoi lași salata cam 8 - 10 ore (timp în care pastrama se va rehidrata din apa conținută în amestec) și vei avea o salată foarte aromată.The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
Comment