in asteptarea primaveri
Retete Culinare si ce mananca Mafiotii
Collapse
X
-
si ceva usorsigpic
Comment
-
Poze:
1 - 4 - pizza de casă (făină pentru pizza, drojdie praf, cașcaval de fermentație, cașcaval cu mucegai nobil, ciuperci, cârnați de casă, bacon, piept porc afumat, salam țărănesc, pastă de roșii, costiță afumată)
5 - sufleu de ciocolată (înainte de coacere) (8 albușuri bătute spumă; 5 gălbenușuri frecate cu 2 linguri de făină și 2 linguri de zahăr; 250 ml lapte încălzit la max. 40 grade, în care se topesc 150 g ciocolată; se amestecă gălbenușurile cu laptele în care s-a topit ciocolata; se încorporează spuma de albuș. Se ung cu unt și se pudrează cu zahăr forme fie ceramice fie de inox. Se toarnă compoziție până la 1 cm sub marginea formei. Se dau la copt la 180 grade, timp de 25 minute. Cuptorul trebuie preîncălzit).
6 - sufleu de ciocolată (în timpul coacerii)
7 - 8 - sufleu de ciocolată (terminat)
POFTĂ BUNĂ!The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
Originally posted by NCDHDceva fasole cu carnat?Attached Filessigpic
Comment
-
Reteta ;
1 se fac 2 oua ochiuri si se taie carnat afumat, cu putin mustar
2 Se macina carnea de porc+vita se fac in forma de mici si se prajesc , se serveste cu mustarsigpic #
Comment
-
pateuri
costele bucatareasa in concediu
stai ca iti dau reteta
O foaie de foietaj, 200 gr Kaiser(sau pate,carne tocata etc), 200 gr cascaval, 2 oua, o legatura de marar. Se intinde foaia de foietaj si se portioneaza in patrate potrivite ca dimensiune. Acest lucru depinde si de cat de mari vrei sa iasa plicurile. Intr-un castron se pune kaiserul. Peste el se rade cascavalul pe razatoarea mare si se amesteca. Se adauga mararul tocat si se potriveste toata compozitia la gust. Intr-un castronel separate, se bat ouale dupa care se toarna peste kaiser si cascavala. Se amesteca foarte bine toata compozitia, iar apoi se pune pe fiecare patrat de foietaj in parte. Impatureste apoi foietajul indoindu-l pe diagonala,se ung cu galbenus de ou si se presara deasupra chimen sau susan . Plicurile se pun intr-o tava unsa cu putin ulei sau tapetata cu hartie de copt si se lasa la cuptor pana se rumenescAttached FilesLast edited by NCDHD; 1 March 2011, 21:57.sigpic
Comment
-
Am facut si eu in seara asta "oua in cuib de mamaliga", multumesc @ice pentru idee!
A fost prima data cand am gatit asa ceva dar soatza s-a aratat multumita!
Comment
-
-
Off-topic: Adi se antreneaza pentru iesirea din recesiune...
On-topic: duminica dupa-masa (dupa orele 16.00), va invit pe toti pe acest topic pentru ceva frumos, dar mai ales bun. Deci...The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
Comment