Retete Culinare si ce mananca Mafiotii

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ei, acu ai ocazia sa pui mana sa faci si tu dupa retetele noastre de "papa"....
    sigpic
    Maică, ce mafioți de treabă !!!

    Comment


    • E degeaba !
      Cand nu le ai ,nimic nu se leaga !
      Ce sens are sa stric ingredientele aiurea ??

      Comment


      • Sarmaluta? Nu cred, pare a fi ceva care a mai fost mancat odata . Scuze @adi ca sunt rautacios

        Comment


        • dragi mafioti azi am la cina strumicka mastika 43 de volti
          sa vad care stie reteta?

          Comment


          • Tuica de 43 de grade !!!.....
            sigpic
            Maică, ce mafioți de treabă !!!

            Comment


            • Aia nu-i tuica... e febra!

              Comment


              • Se culeg prunele, se pun fructele( prune sau caise) intr-un vas care desigur la tara e un ditamai butoiul si se lasa acolo o perioada la fermentat. Dupa ce fermenteaza se pun intr-un cazan special, la fiert, iar aburii care se degaja condenseaza si rezulta tuica. Palinca se face din tuica rezultata, fiarta inca o data in instalatia aia (cazanul de tuica) si iese mai tare decat tuica....

                Originally posted by vasile78 View Post
                Aia nu-i tuica... e febra!
                Pentru noi ardelenii, asta de 43 de grade, e asa si asa !
                Last edited by kenjiro_sanga; 8 April 2011, 22:04. Reason: Automerged Doublepost
                sigpic
                Maică, ce mafioți de treabă !!!

                Comment


                • nu este buna reteta, dar e buna mastika

                  Comment


                  • si citricul este bun

                    Copacul este cultivat predominant in insula Chios, iar in Grecia exista doua tipuri de mastika, unul dintre ele numindu-se chiar Mastichato Chiou sau Chios Masticha. Acest tip de mastika este un brandy la baza si este servit ca digestiv, mergand mana in mana cu deserturile pe baza de migdale. Acest tip de mastika este mai buvabil, avand un miros dulceag, similar cu cel a lemnului dulce, pe cand celalt tip de mastika este mai aspru, semanand cu ouzo la aroma.

                    Termenul de „mastika” este folosit cu predominanta in zona sud-balcanica pentru orice bautura pe baza sau aromata cu anason. Mastika este considerata bautura nationala a Republicii Iugoslave a Macedoniei, se imbuteliaza la aproximativ 45% si este obtinuta prin distilarea unor fructe ca strugurii, smochinele, prunele sau stafidele.
                    sigpic

                    Comment


                    • Costele, vezi citricu' lui Burtosu, Romeo, il astept !
                      sigpic
                      Maică, ce mafioți de treabă !!!

                      Comment


                      • Deja au inchis telefoanele , se fac ca ploua
                        sigpic

                        Comment


                        • Originally posted by costelHD View Post
                          si citricul este bun

                          Copacul este cultivat predominant in insula Chios, iar in Grecia exista doua tipuri de mastika, unul dintre ele numindu-se chiar Mastichato Chiou sau Chios Masticha. Acest tip de mastika este un brandy la baza si este servit ca digestiv, mergand mana in mana cu deserturile pe baza de migdale. Acest tip de mastika este mai buvabil, avand un miros dulceag, similar cu cel a lemnului dulce, pe cand celalt tip de mastika este mai aspru, semanand cu ouzo la aroma.

                          Termenul de „mastika” este folosit cu predominanta in zona sud-balcanica pentru orice bautura pe baza sau aromata cu anason. Mastika este considerata bautura nationala a Republicii Iugoslave a Macedoniei, se imbuteliaza la aproximativ 45% si este obtinuta prin distilarea unor fructe ca strugurii, smochinele, prunele sau stafidele.
                          cred ca ai nimerit-o, este made in macedonia, am sa pastrez sticla nud, pentru tine.

                          Comment


                          • Originally posted by NCDHD View Post
                            cred ca ai nimerit-o, este made in macedonia, am sa pastrez sticla nud, pentru tine.
                            Plina cu citric nasule
                            sigpic

                            Comment


                            • Mastik....Nasule....macar o gura acolo...ok
                              sigpic
                              Maică, ce mafioți de treabă !!!

                              Comment


                              • Originally posted by NCDHD View Post
                                dragi mafioti azi am la cina strumicka mastika 43 de volti
                                sa vad care stie reteta?
                                pai ar trebui un electrician
                                sigpic #

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google