un pic de supa , sa mearga cu vin
Retete Culinare si ce mananca Mafiotii
Collapse
X
-
pulpe de pui cu cabanos. Deocamdata numai le-am pregatit, le bag la cuptor mai tarziu
garnitura din cartofi. nevasta-mea si fata vor piure, eu imi fac prajiti... plus castraveti murati. cred ca merge si un mujdei...Last edited by NCDHD; 26 April 2011, 20:34.sigpic42.453.149
Comment
-
gata fratilor, am terminat de gatit, da` si de mancat..sigpic42.453.149
Comment
-
-
Ma repet....o reteta pentru Pasti !
Friptură de miel cu sos de vin roşu
O friptură care respiră bucătărie italiană prin toţi porii. Carnea de miel, friptă înăbuşit îndelung, aromată simplu cu usturoi, servită cu un sos de vin roşu şi garnitură de cartofi cu rozmarin, se pretează pentru o masă festivă sau duminicală.
O friptură de miel uşor de realizat, recomandabilă şi celor mai ne-experimentaţi în ale bucătăritului.
Ingrediente:
1 pulpă superioară de miel
4-5 căţei de usturoi
1 lingură rasă rozmarin
3 linguri ulei de măsline
sare
piper
Pentru servire
4 porţii de Cartofi cu rozmarin
4 porţii sos de vin roşu
Preparare:
1.ÃŽncingeţi cuptorul la 170 de grade.
2.Curăţaţi pulpa de miel de pieliţe şi ştergeţi-o cu un prosop de hârtie.
3.Curăţaţi usturoiul.
4.Cu un cuţit ascuţit faceţi câteva incizii adânci în pulpa de miel şi introduceţi usturoi în inciziile create.
P.S.Nu exageraţi cu tăieturile. Cu cât mai multe tăieturi cu atât mai multe locuri prin care carnea îţi poate pierde suculenţa.
5.Ungeţi pulpa de miel cu ulei de măsline şi presăraţi-o cu sare, piper şi rozmarin.
6.Puneţi pulpa de miel într-o tavă şi acoperiţi-o cu o folie de aluminiu etanş.
7.Introduceţi pulpa de miel la cuptor pentru 2 ore.
8.După 2 ore, scoateţi folia de pe carne, creşteţi temperatura la 200 de grade şi introduceţi tava descoperită la cuptor pentru alte 10-15 minute pentru a permite cărnii să se rumenească.
9.Scoateţi carnea de la cuptor şi lăsaţi-o 15-20 de minute înainte de a o tăia.
Serviţi friptura feliată, cu sos de vin roşu, cartofi cu rozmarin la cuptor şi salată.
Pentru o aromă rafinată, introduceţi un pumn de stafide în etapa finală a preparării sosului.sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
-
sigpic #
Comment
-
Originally posted by kenjiro_sangaTe intereseaza ??? pe mine Nu...
P.S. Am timp berechet....
Oua vopsite si tunate !
O ciorba de burta, salata de boeuf si oua umplute....deocamdata....friptura de miel, maineee !!!Attached Files- Imagine1447.jpg (141.9 KB, 46 views)
- Imagine1448.jpg (136.6 KB, 47 views)
- Imagine1446.jpg (178.6 KB, 43 views)
- Imagine1445.jpg (135.5 KB, 44 views)
- Imagine1449.jpg (137.3 KB, 41 views)
- Imagine1451.jpg (158.1 KB, 23 views)
- Imagine1452.jpg (119.5 KB, 23 views)
- Imagine1453.jpg (154.6 KB, 26 views)
- Imagine1454.jpg (132.6 KB, 24 views)
Last edited by NCDHD; 22 April 2011, 20:34.sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Salata de rosii cu castraveti cu multa sare. Atat pe ziua de astazi pana acum.
Mai tarziu revine in forta o salata de fructe sau, daca nu am chef, le mananc ca atare. Pofta buna si mai lasati de-o parte rahaturile si prostiile si mancati si voi lucruri neprocesate, ca d-aia o sa ajungem sa ne mumificam pe banda rulanta. Ne vor gasi stra-stra-stra-stranepotii nostrii mai conservati ca tutankamon...Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Originally posted by mikebike72Hai sa facem un concurs cu cele mai frumoase oua vopsite de loganisti. Cine se baga ?My blog' www.mariuscontiu.blogspot.com
Comment
-
si ceva de post , ca in vinerea mareAttached Filessigpic #
Comment
Comment