If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Merci mult pentru apreciere nea Kenjiro, raspunde-mi te rog si la PM...
ON: Maine poate incerc sa fac o supa de rosii, e buna dupa o seara prelungita de baute
Pai, mai da odata sa iti dau accept, ok....e multi p'acilea
Sa pun si io cate ceva de mancare:
O friptura cu cartofi si salata, plus o salata de cruditati cu de toate: varza rosie, morcovi, masline, oua fierte, crutoane de paine, sos de maineza
Last edited by kenjiro_sanga; 15 August 2011, 12:50.
Reason: Automerged Doublepost
Mai lasati mancarurile gretzoase si poftiti la o mancare de sezon foarte sanatoasa si usor de preparat. Totusi dureaza ceva timp pana e gata, deci trebuie multa rabdare si un pic de ajutor din partea nevestii.
Reteta o stiu de la parintii mei si nu am gasit pe net ceva asemanator, deci...
- Se dau rosii pe razatoarea mare sau pe masina de facut suc de rosii pana se umple cam 2/3 din oala de gatit;
- se taie solzisori 2 cepe si se pun la calit in ulei (1 ceasca mica e suficient);
- cand ceapa incepe sa devina aurie se adauga sucul de rosii, daca sucul e gros se poate adauga o cana de apa ca sa aiba de unde sa scada;
- cat timp fierbe sucul de rosii se coc 8-10 ardei grasi (eu ii coc pe flacara de la aragaz) si se cojesc de pielita;
- se aleg jumatate din ardei (4-5) mai putin copti, se taie patratele potrivite si se adauga peste sucul de rosii impreuna cu sare (delikat) si piper dupa gust;
- dupa 15 minute de fiert se adauga restul de ardei copti intregi si cateva frunze de dafin si se ia de pe foc acoperindu-se cu un capac.
Iese o mancare foarte buna, garantez, pofta mare!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment