Mie imi picura in gura, dar e prea departe
Retete Culinare si ce mananca Mafiotii
Collapse
X
-
-
Poftiti la SHAORMA (garantez ca e mai sanatoasa ca cea de la FAST FOOD) sau la PUI CU PESMET SI USTUROI la cupotr.
Azi mi-au propus parintii sa fiu cuminte si maine poate ma lasa sa fac o excursie pana la Techereu cu un prieten asa ca m-am decis sa le pregatesc ceva de mancare si fiindca am pregatit mai mult decat pot ei manca va astept la degustare. Primii sositi mai pot prinde cate ceva.
P.S. nu va grabiti ca mai trebuie sa pregatesc niste sosuri.Last edited by mircynho11; 5 January 2012, 15:43.sigpicNatus ibi ubi ferrum nascitur!
Comment
-
Originally posted by mircynho11 View PostPoftiti la SHAORMA (garantez ca e mai sanatoasa ca cea de la FAST FOOD) sau la PUI CU PESMET SI USTUROI la cupotr.
Azi mi-au propus parintii sa fiu cuminte si maine poate ma lasa sa fac o excursie pana la Techereu cu un prieten asa ca m-am decis sa le pregatesc ceva de mancare si fiindca am pregatit mai mult decat pot ei manca va astept la degustare. Primii sositi mai pot prinde cate ceva.
P.S. nu va grabiti ca mai trebuie sa pregatesc niste sosuri.
Mircea cu mancarea asta pregatita dupa o zi de munca sigur maine plecam !
Comment
-
Buna seara,
Un gulas unguresc, dar cu carne de porc, Nu vita !!!
Ingrediente
700 g rasol de vitel fara os(io am pus de porc)
2 linguri ulei de masline
2 cepe mari
2 catei mari de usturoi
225 ml vin rosu
2 morcovi mari
2 ardei grasi verzi
3 linguri pasta de tomate dizolvate in 200 ml apa
300 ml supa de vita
500 g cartofi
2 linguri rase paprika
1 lingurita seminte chimen
sare
patrunjel verde tocat
smantana pentru servit
Si modul de preparare:
Carnea se curata de grasime, se spala si se taie cuburi maricele. Legumele se curata de coaja, se spala, ceapa se taie cubulete, usturoiul se piseaza, morcovi se taie rondele, cartofii cuburi, iar ardeiul gras patratele de 1 cm.
Intr-o cratita incapatoare, care va merge si la cuptor, se incinge uleiul de masline, apoi se adauga carnea. Ea isi va lasa apa, se amesteca din cand in cand pe toate partile si se lasa sa scada si sa se rumeneasca putin. Se scoate apoi si se presara cu sare, pastrandu-se la cald.
Se adauga in oala ceapa si usturoiul si se lasa la inmuiat la foc mic, apoi se adauga paprika si semintele de chimen si se prajesc 1 minut.
Se adauga vinul si se fierbe 3 minute pana scade putin. Apoi se adauga morcovii, pasta de tomate, supa de vitel (se poate pune si apa), carnea si se dau intr-un clocot. Se potriveste gustul de sare. Se acopera oala cu folie de aluminiu si se pune la cuptor pentru o ora, la foc potrivit, pana carnea este frageda.
Se scoate oala din cuptor si se adauga ardeiul gras si cartofii si se mai coc 30 de minute, pana sunt facuti cartofii.
Se serveste presarat cu patrunjel verde, smantana si paprika.
P.S. Am preparat in cantitate mai mica, acest gulas !
Pofta buna, prieteni !Last edited by kenjiro_sanga; 6 January 2012, 00:40.sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Ceva proaspat scos de la afumatoaresigpic
Comment
Comment