Degeaba razi @maestruzarzar, daca vrei sa mananci mancare "ca la mama acasa" te invit la masa odata.
Retete Culinare si ce mananca Mafiotii
Collapse
X
-
Foarte buna oala de lut pentru mancare la cuptor si in special pentru sarmalute; eu am luat de vre-o 2 ani de la o firma din Harghita, dar e mai ovala; nemaipomenita.Iti vand un pont; sa o usuci foarte bine dupa ce o speli si sa nu o tii in debara acoperita ca ...mucegaieste, am patit-o. La cat mai multe sarmalute.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Daca e smaltuita nu mucegaieste, trebuie spalata si ingrijita ca orice vas de portelan. Eu am cumparat una nesmaltuita de pe langa Bran si nu recomand, retine mirosul mancarii, se imprima culoarea, trebuie tinuta la umflat inainte de folosire... isi face treaba dar e prea costisitoare, cat de curand o sa-mi cumpar una smaltuita.
O poza mai veche cu ce am in dotare.
Comment
-
Originally posted by kenjiro_sanga View PostAzi, doar seara, am preparat niste sarmalute, vreo 15, cu varza noua !!!
Mi-am cumparat oala de lut, pentru sarmale !
Comment
-
Lupu" lui incepe sa semene cu "oaia" lui Costel si...singura asemanare e ca latra...probabil...amindoi!!!
Pai..cum sa nu fiu invidios???? Sarmalute in oala ....de lut!!! Cam stiu eu ce a iesit!! Totusi trebuie sa testam...ca de efecte speciale ne-am saturat!!!
Comment
Comment