Originally posted by costelHD
View Post
Drumurile si Traficul Rutier Din Judetul Hunedoara
Collapse
X
-
Originally posted by kenjiro_sanga View PostDe ce ? nu te descurci ?...tii de volan si te invarti....
Comment
-
Originally posted by mikebike72 View PostPai eu vreau sa merg cu masina unde am treaba nu sa ma dau in linghispir Cel putin ala din fata de la kaufland e ciudat rau, ala de la Santuhalm din fata de la Careffour l-au facut degeaba, la ala de la Real numai accidente si tiruri rasturnate am vazut. Pai treaba-i asta ?sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
-
Sambata cand m-am intors de la Cincis, de la intalnire, drumul am fost cam cam... a fost blocata circulatie pe Dealu Mare, intre Deva-Brad, dar pana la umra asa cu grija am trecut, prietenu meu a avut anvelope de iarna si pana la urma am ajuns acasa.
Acum sper ca pe toate drumurile din judet se circula in conditii bune!
Asfalt uscat si drumuri bine, fata evenimente neplacute! ;)ala' micu cu Loganu rosu!!!
Micutzu Julyo... sigpic
Comment
-
Sa mai linistit cu drumurile, de maine am inteles ca se face vreme mai calda, deci....
Deci, mi-am incaltat Pilotu 16 V, cu caucioace de iarna, sa nu mai patesc ca la Cincis, ma scos bietul Costel cu Marton....multa sanatate celor doi, asa da prieteni, promit sa dau berea, am promis deci...asa va fisigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
Comment