Ia uitate mai bine ca esti pe lista.
Sarbatorim 3 Ani pe data de 19 02 2012
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Ai vazut cat ninge afara....ale mele caucioace de pe MOC, sunt de vara....deci, sorry !!!
Sincer, pentru mine toti cei de pe aici, imi sunteti prieteni, chiar daca, chiar dacaaaa, nu sunt de acord cu fiecare in parte in privinta unor lucruri....
Dar, mai intai de toate, suntem oameni si trebuie sa ne ajutam, etc !!!
P.S. Io nu cred ca nu vii...asa ca....ciocu mic !!!sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Sa vezi aici ce ninge , ca in basme.
Daca nu se punea problema asa cum s-a pus , crede-ma sincer ca veneam , sti bine ca veneam , din 2009 si pana anul trecut cred ca am demonstrat de multe ori ca am fost trup si suflet pentru intalniri,oriunde ar fi fost ele ''organizate'' .Nobody is perfect. I am nobody.
Comment
-
Nu oblig pe nimeni sa ma asculte....fa ce vrei, dar io vorbeam de intalnire, glume, bancuri, râsete, bâlbâieli, vrăbiuțe....ceferisti, electricieni, studenti, doctori, mecanici, elevi....nebunii..... Nu vrei, Nu vii....ok !!!
P.S. Repet...nu sunt rautacios !
Vremuri grele, zapada, emotii, saracie, suparare, nebuni, hoție, scumpiri de carburant...dar.....LCDeva nu cedeaza, va invitam sa ne fi-ti alaturi:
Locul de intilnire va fi in parcare Praktiker ora 13
Lista cu participantii care prin marinimia inimii lor v-or sa participe la aceasta intalnire vitala pentru Clubul Logan Deva !!!
1.costelHD
2.NCDHD-49%
3.kenjiro_sanga
4.mircynho11
5.mikebike72
6.alex_comisaru
7.Mitza26
8.Narcisuc20
9.
10.
11.
Va asteptam intr-un numar cat mai mare, distractia va fi maxima !!!
Cu stima si prietenie.....NOI !!! ...nu se supara nimeni, daca veniti cu drag !!!sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
Comment