Mai Costele, asa este denumirea rustica, BENZOL, baga la cap!!!
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by costelHD View PostLoganul tau ce serveste? bere,vin,tuica, apa................etc
Stiu ca nu-ti place motorina ,
O mica intrebare ? Oare D-nul Diabolique vine la intalnire ?
dar am o veste buna : S-a ieftinit benzina!!!!!!!!!!!!!!!! acu e de plin...pacat ca pana in 14 mai e mult
Comment
-
Nu-i nimic te aşteptăm la următoarea întâlnire prietene!!! ÃŽn ceea ce priveşte preţul carburanţilor eu zic că totuşi e bine că încă mai ai un reper în ceea ce priveşte ziua de salar că unii dintre noi am ajuns să trăiască această zi ca pe emisiunea Andreei Marin: "Surprize, surprize...!!!!
Intalnirea va avea loc la Practiker, in Deva, la orele 11.30 fix si ceva......
Lista cu cetatenii L.C.Deva:
1. Marton_Grigore
2. Kenjiro_Sanga
3. Daniel_67
4. Costel_Hd
5. Kklaus
6. Nmc
7. 07_Hzp
8. Nony, de sambata( grijă să nu mai găseşti vreun chef că iar ratezi întâlnirea!!!)
9. .Giany...................
10. alin1234(Simeria cu surprize ca de obicei...!!!)
Comment
-
Surprizaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nu vine nimeni !!!!!!!!!!! E crizaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hai lasa-ti prostiile si scrieti pe forum ptr. destresarea de sambata !!!!!
P.S. puteam sa fac pariu pe orice ca d-nul Diabolique nu vine....data viitoare facem pariurile !!!!!! de acord !!??
Avem pe ce paria, beton, e super.....sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
la numar nu ai vazut ca suntem 10 ,daca erau si cei care sunt plecati in concediu ,si cei care nu pot veni ,oare cati eram colega ? esti turc sau greu de cap ? nu vrei sa pricepi, ai ceva cu mine in seara asta colega?????????????????????????? poate vin acum la DEVA sa-ti traduc ? bereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
D-nule secretar acum ce faci traduci ? eu te las sa veghezi, doar esti o cucuvea de noapte ,ne vedem maine, sau ne auzim ? intru mai tarziu?
Cu respecte costelhdsigpic
Comment
-
Putin imi pasa mie....e sambata !!!! mai este pana duminica....Costel nu vine asa mi-a zis !!!! ca-i aduc sticla de Tuborg goala...
Si asa nu-mi da nimeni nici o bere, poate Costel, e baiat de treaba ....in rest !!!!
Cine vrea !! vine, cine NU, sta acasa la facut ciorapi impletiti !!! si alte giumbuslucuri, gheata la ochi ptr. neincretirea pielii in jurul ochilori, sch. 3.... etc....Last edited by kenjiro_sanga; 11 July 2009, 23:02.sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
Comment