Ceva unguroaice la schimb, merge !???
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Si mini intalnirea de la ora 14.30....plus un motor curat a d-nului Kklaus !!!
trei membrii importanti: seful, secretarul si pompierul .... a fost cool !!!!
Aaaaaaa si limuzina care mi-am cumparat-o de la Real !!! masina de cumparaturi, cu asta ma duc la lucru, va place??
Interiorul idin piele este efectuat de prietenul meu, e tare nene !!! la Logan o sa-l fac in august.... surprize, surprizeeee....
Daniel ai lipsit dar las' ca ne intalnim cat de curand, promit...Attached Files- Imagine1705.jpg (337.1 KB, 31 views)
- Imagine1704.jpg (338.2 KB, 31 views)
- Imagine1703.jpg (378.6 KB, 29 views)
- Imagine1702.jpg (369.5 KB, 29 views)
- Imagine1701.jpg (322.4 KB, 27 views)
- Imagine1700.jpg (350.7 KB, 7 views)
- Imagine1699.jpg (399.6 KB, 7 views)
- Imagine1698.jpg (412.3 KB, 8 views)
- Imagine1667.jpg (401.3 KB, 9 views)
- Imagine1689.jpg (454.3 KB, 9 views)
Last edited by kenjiro_sanga; 16 July 2009, 16:58.sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Având în vedere că weekend-ul viitor este întâlnirea regională de la Sibiu vă propun o mini întâlnire pentru data de de 2 sau 15 august. Asta însemnând o mini excursie având ca punct de reper mânăstirea Prislop iar după aceea vom stabili unde mai mergem. Vin cu acestă idee în acest moment pentru a ne putea pregăti din timp, cât mai mulţi pentru această ieşire. Sper că aşa cei care formăm acest club ne putem pregăti pentru această ieşire ( aviz doritorilor din Valea Jiului). Vă aştept cu păreri despre dată şi program. Rog pe cei care au vizitat Ţara Haţegului şi cunosc locuri care merită văzute să facă propuneri pentru acestă ieşire!!!
Comment
-
D-nul Daniel, aia este o intalnire de afaceri deja, se face !!!!
Pai cine citeste sa-si dea cu parerile....''io nu pot sa ma trezesc ca imi stric tenul....io nu ma lasa nevasta ca beu prea mult....io am fo' la chef si nu m-am trezit ''...
AVIZ AMATORILOR
secretarul general...Kenjiro_Sangasigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
Comment