Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pe 23 sa se duca cine poate, io NU, sigur, corect era sa fim de acord toti, nu cand vor unii, ci toti....CORECT !!!
    Io nu vin, sa fie sanatosi....
    Costele te duci tu cu sefu'
    Last edited by kenjiro_sanga; 1 August 2009, 23:54.
    sigpic
    Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• dar pe 16 poti Ovi?
      Nobody is perfect. I am nobody.

Comment

• Pe 16 pot, dar nu vin cei de la Ab, poate aveau un interes pe data de 23, scuzele mele atunci nu pot, trebuia mai de demult, a fost repede....POC
        sigpic

Comment

• tu cand ai fost la sibiu ai zis???????????????????????????????????............ ...
          noapte buna
          sigpic

Comment

• Costele tu ai fost la Sb? acolo sa vorbit de mult timp,sau facut liste multe de sau adunat atatia, asa ca nu baga strambe, ca nu tine, de ce nu ai venit smechere si tu, ''ciocu mic''...plus ai fugit cu noapte buna, rusinicaaaaaaa !!!
            Altii nu sunt in stare sa vina 3 km la o intalnire, mai bine taci ca filozof ramai ....
            sigpic

Comment

• iti zic in particular, nu cred ca faceai ce am facut eu???????????
              pppppppppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
              sigpic

Comment

• pai sa vorbim si cu cei din alba,poate sunt de acord pe 16...sa vedem ce zic si ceilalti colegi...

Comment

• Io vb de intalniri nu de ce faceai tu in acel timp cat am fo' la Sb...Costele ( te prind io)
                  De ce nu ati venit daca tot va laudati, ca deja ma enervez si mai beau o bere....
                  Kklaus nu prea cred ca schimba data, pe data de 23 au ei ceva organizat dar io nu pot, asa ca ...alta data !!
                  intelegi !!! plus se discuta si dupa aia, nu asa...gata ...pe 23....acolo, sorry, nu pot, mere cine vrea si poate...
                  Last edited by kenjiro_sanga; 2 August 2009, 00:10.
                  sigpic

Comment

• asa asa,mai bea o bere si pentru noi toti colegii tai din club

Comment

• Acu beau ptr Costel care face ce face si ''poc''.....

Baietii din Alba au ceva organizat la Orastie si ne-au invitat si pe noi
                      este un lucru bun, ptr. unii care pot dar io si sa vreau nu pot, am ceva mai important care nu sufera amanare...deci mergeti si distrati-va fara probleme...
                      Last edited by kenjiro_sanga; 2 August 2009, 00:25. Reason: Automerged Doublepost
                      sigpic

Comment

• Originally posted by kenjiro_sanga View Post
                        Pe 16 pot, dar nu vin cei de la Ab, poate aveau un interes pe data de 23, scuzele mele atunci nu pot, trebuia mai de demult, a fost repede....POC
                        c-am este un interes in 22 schimb indicativul si scuze daca am deranjat cu intilnirea,dar pina acum sau anuntat citiva de la voi, sa vad azi poate vom fii si de la noi ceva
                        Sper sa iasa ceva frumos
                        http://www.danasoft.com/sig/colectionarul215578.jpg

Comment

• Colega ,sa-ti fie de bine ptr. berea pe care ai servito in cinstea mea .
                          Daca se va tine intalnirea pe 23 aug 2009 ma duc
                          sigpic

Comment

• Ovidiu, chiar tu ai spus "nu e obligat nimeni sa vina la intalniri" asa ca nu vad de ce iti faci probleme ca lipsesti si tu o data de la intalnire.
                            Vad ca m-ati exclus din lista participantilor din data de 09.08.2009. Eu m-am trecut, voi m-ati taiat .

Comment

• Mike eu zic sa facem act de prezenta chiar daca ai fost sters de pe lista(eu nu m-am trecut inca deoarece astept o confirmare. s-ar putea sa plec la Felix week-end-ul viitor. daca nu plec voi fi prezent la intalnire.)
                              Eu beau sigpic

Comment

• Mike nu te-a taiat nimeni, io nu....e normal sa fiu la intalniri, doar sunt secretar general, aici nu e vb. de obligatie, deci vezi ca nu prea intelegi cum sta treaba...daca vrei vin la Hd sa-ti explic, vrei!?
                                Te-ai trecut pe lista si ai zis ca nu prea poti sa vii....nu esti obligat...mai bine bea o apa sa-ti revii
                                Si daca tot o dam la intors, io cred ca am tot dreptul sa vb deoarece sunt prezent peste tot, nu crezi !!!!
                                Hai mai bine bea o bere, Nu apa doar suntem prieteni si putem vb orice....
                                Last edited by kenjiro_sanga; 2 August 2009, 10:44.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google