Cum zici tu domnule secretar genaral.
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
''Aici nu mere cu semne de exclamatie, intrebare si alte giumbuslucuri, cine vine, VINE cine NU,
din respect ptr CLUB ''
.................................................. .........................................
bravo secretare,in sfarsit esti mai optimist,asa te vreau.Nobody is perfect. I am nobody.
Comment
-
Pai doar asa fac treaba !!!
''Hai lasa-ti prostiile si treceti la treaba!'' si cine nu stie de gluma inseamna ca nu are ce cauta aici...
Imi cer scuze ca sunt ''aspru'' dar altfel nu pot sa realizez ceva, cu linguseata nu mere, cu buna, nu mere...Last edited by kenjiro_sanga; 13 August 2009, 13:15.sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
-
-
Intradevar 07HZP are niste treburi. A primit o oferta foarte buna. Lipseste week-end-ul acesta din zona. Se va afla undeva langa Oradea. Daca vremea este rea, poate ajunge Duminica la intalnire(sanse de cca. 5%).
noapte buna si pentru duminica sa aveti o vreme minunata. daca faceti gratare sa va ganditi la mine. eu asa voi face cand voi bea bere.Eu beau sigpic
Comment
-
Originally posted by costelHD View PostBravo Aline1234, te mai vede si pe tine lumea pe forum
mai aline ce benzol folosesti? sau ai sub capota reactor de avion?
ps: duminica ma mai gandesc daca vin. am niste probleme mai serioase de rezolvat si nu-mi arde chiar asa mult de distractie
Comment
Comment