ma gandeam si eu ca oare de ce se face sambata dar...nu am zis nimic deoarece imi convenea...eram liber si puteam sa vin sa-l ''enervez'' pe Daniel (Costel) cu masina mea...
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
nu am,asa se pare ... oricum am om de incredere acolo si va decide in locul meu,tinand cont ca iesirea la iarba verde va avea loc duminica viitoare,aceasta va fi ultima intalnire inaintea ''furtunii'' de destresare deci...hotarati voi si in locul meu,locul il stiti din poze,detaliile duminica. Am incredere in voi (secretare ,daca nu te superi,tu vei vorbi in locul meu deci...ai grija ce zici )Nobody is perfect. I am nobody.
Comment
-
O intrebare. Se poate bea o cafea sambata la Practiker si una duminica la Simeria?
Eu oricum beau cafea in fiecare dimineata. Dar week-end-ul acesta as vrea sa beau cafeaua impreuna cu membri LCDeva. Cei care pot si vor sa vina la cafea.Eu beau sigpic
Comment
-
Originally posted by kklaus View Postma gandeam si eu ca oare de ce se face sambata dar...nu am zis nimic deoarece imi convenea...eram liber si puteam sa vin sa-l ''enervez'' pe Daniel (Costel) cu masina mea...
Comment
-
-
El este influentat, sunt ferm convins, ca daca nu, ar venii cu mare drag, PARIU !!!
Plus este orgolios dar sper ca Daniel, ultima sansa, sa-l puna pe picioare, Costel vrea sa arate doar prostii, nu e nimic serios...pacat...sunt ferm convins ca ii este ciuda acu' ca nu mai vrea sa vina...
Si o da la intors, dar hai sa-l ajutam sa iasa din impas...Duminica, ok !!!
Costel lasa fala aia nefasta, nu duce niciunde, o sa-ti para rau ca nu mai vii printre noi, iti zic io....secretarul tau care te ocaraste
Lista ptr duminica, locatia Simeria, orele 10.30, la Parc ( birt )
1.Marton_Grigore
2.Kenjiro_Sanga
3.Daniel_67
4.Rares_Hd
5.Alin1234
6.07hzp
7.Costel_Hd
8.
9.
10.
Asteptam colegi vechi, noi, la o cafea bunasigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
sigur ca se poate testa pizza in simeria
Lista ptr duminica, locatia Simeria, orele 10.30, la Parc ( birt )
1.Marton_Grigore
2.Kenjiro_Sanga
3.Daniel_67
4.Rares_Hd
5.Alin1234
6.07hzp
7.Costel_Hd
8.baba-alin + .........
9.alex_comisarul- cu bilet de voie 2 ore
10.
bun venit in Simeria de pe acumnoi sa fim sanatosi si masinile benzina in rezervor
Comment
Comment