imi pare sincer rau ,dar astazi am plecat la serviciu fara telefon, am aflat in seara aceasta ca am fost cautat de tine dar stiam ca ai alt numar de telefon 0723012...am vazut spre seara 5 numere noi la nepreluate dar nu era nici unul cunoscut, scuze inca odata . la telefon raspund intotdeauna indiferent cine suna si la ce ora, poate sa confirme si colegul nostru din sibiu Bad_Wolf,la ora 18 a sunat iar la 19,30 am iesit la un suc si o poveste impreuna cu secretarul.
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
saptamana viitoare cred ca am sa sun cand ajung in deva pe : lion,martongrigore,costelhd,kenjiro_sanga,kklaus iar eu am sunat de pe nr de servici ca pe el am casca,nr mele sunt 0723012591 prs si 0731498799 servici,imi este ciuda ca nu am mers pana la brad sa ma intalnesc cu unul dintre voi nu mai stiu care dar fac tot posibilul ca saptamana viitore sa ne intalnim.sigpic #
Comment
-
Originally posted by kklaus View Postva salut cu intarziere...am probleme cu pc-ul...
cum a ramas totusi cu intalnirea? ramane doar pe duminica sau cum?!?
Comment
-
Originally posted by martongrigore View Postnimeni nu mai zice nimic, cucuvelele s-au transformat in bufnite sau sunt la festivalul berii la hunedoara?
Comment
Comment