sambata sunt liber toata ziua, duminica lucrez pana la 14....deci unde ne intalnim si cand? ca de data asta vin
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Eu stiu ca e doar "Minimaxdiscount" in Calan, nu e Penny. E langa Policlinica, de la sensul giratoriu la stanga. Sau parca mai e un supermarket (dar nu stiu sigur cum ii zice) chiar la intrarea in Calan (unde sunt statiile de taxi si autobuze) tot la stanga, e vecin cu stadionul. Vorbim bineanteles doar de orasul Calan, nu de Calanul vechi.
Comment
-
Mare intalnire de la Calan, orele:11.00, parcarea Penny, inscrieri rapide:
10.Marton_Grigore
9. Kenjiro_Sanga
8. Daniel_67( nu stie sigur)
7.
6.
5.
4.
3.
2.
1.
Va asteptam....adica ne asteapta Managerul
Adevarul ca este foarte greu sa circuli in Calan, doar cu GPS-ulsigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Bag seama cineva e băgat la mijloc!!!! Şi cred că ăla sunt eu!!!! Miştocarilor, veniţi voi la Călan!!!
Miky ai rămas în urmă! Avem şi MiniMax şi Penny Market la Călan, nu suntem aşa săraci.
Claudiu cum intri în oraş faci stânga imediat după scuar, grijă să nu calci taximetriştii. Să-ţi iei şi GPS-ul pentru orice eventualitate!!
P.S. Reduceţi viteza la intrare în oraş nu de altceva dar să nu treceţi de Călan!!!
Comment
-
[quote=kenjiro_sanga;409129]Mare intalnire de la Calan, orele:11.00, parcarea Penny, inscrieri rapide:
10.Marton_Grigore
9. Kenjiro_Sanga
8. Daniel_67( nu stie sigur)
7.baba-alin
6.
5.
4.
3.
2.
1.
eu vin si de la 11, dar nu pot sa stau mult ca la 14 am meci la deva la sintetic. ideal ar fi de la ora 10noi sa fim sanatosi si masinile benzina in rezervor
Comment
-
Mare intalnire de la Calan, orele:11.00, parcarea Penny, inscrieri rapide:
10.Marton_Grigore
9. Kenjiro_Sanga
8. Daniel_67( sigur, nu vine)
7. Baba_Alin
6.
5.
4.
3.
2.