If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Bravo Colega , uite asa incepe iara sa se inchege LC DEVA ,numai cu tine se poate sa ne aduci pe toti pe aceeasi linie sa fim uniti
NO COMMENT
Ionus_Hd, cine este??????????? este un membru LC DEVA
Intalnire la Real Deva ora 16.00, vineri in data 02.10.2009
0 hd o1Iza
1 Adimrv (co-organizator LCTimisoara) 100%
2 Daniel 67(Manager LC Deva)100%
3 O7HZP (Mecanic sef LCDeva)100%
4 Kenjiro_Sanga (Secretar general LCDeva)100%
5 CostelHD (Casierul LCDeva)1% că a rămas fără vehicol, 99% dacă îl aduce careva de la Hunedoara!!!!)
6 Mykey_Boy (Doctorul LCDeva)100%
7 Marton_Grigore (Seful LCDeva)100 %
8 Kklaus (Pompierul LCDeva)100%
9 Baba-Alin(Contabil LCDeva)100%
10Diabolique(Electrician LCDeva) 10%
11Alin_1234(Varul secretarului LCDeva)100%
12 Ionus_Hd(Medic veterinar LC Deva adică omul care montează filtre de polen la Logan-e)
Mai sunt 3 locuri la LOJĂ, vrea cineva ????
Dupa intalnirea de la Real, facem lista ptr ''Dunarea'' actiunea ....''fara apa rece, numai cu alchool ne trece !!! ''
Şefu stai liniştit !!! Ţi-am spus că cel puţin pe mine nu mă surprindeai!!! Mai ai dreptul la două încercări!!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment