oricum...''sunt cu ochii pe voi'' asa ca grija la pana de vultur.
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pe aici pe la noi parcă era "zonă liberă de destresare"!!! Chiar nu aveam nevoie de intervenţii de acest gen în "varza" noastră care aşa cum este ne face să ne simţim bine!!! N-am ştiut că facem valuri aşa mari şi deranjăm până departe. Oricum nu merită atenţie replicile pe ton "miliţienesc" ale nici nu ştiu cum să-i numesc şi trebuie tratate cu indiferenţă. Atât şi nimic mai mult!
Aşa că lăsaţi prostiile şi treceţi la treabă!!!
Apropo!!! Avem voie să cumpărăm Apa neimblânzită Carpatina,lipova,herculane????Last edited by Daniel 67; 18 November 2009, 22:47.
Comment
-
Mulţam ice!!! Nici a ta nu este mai prejos!!! Oare avem voie cu ele??? Încep să mă întreb ce e voie şi ce nu mai e voie pe aici!!! Aşa că grijă mare ice că luăm na, na.......la cur!!!!!
Şi tu n-ai nici o vină că eşti spion în varza LC Deva!!!
Comment
-
Niciodată nu e prea târziu. Sau poate am fost ignorat pur şi simplu. Foarte bine că e valabil şi reciproc!!! Şi găsesc că aşa ar trebui procedat când nu ne convine de ceva sau cineva: IGNORI pur şi simplu nu te apuci să - ţi etalezi frustrările!!! GATAAAAAAAAA pompieri, secretari, spioni, electricieni, manageri şi alte .......zburătoare!!!! Eu nu mai discut subiectul, chiar nu merită!!!!
Lăsaţi prostiile şi treceţi la treabă!!!!!Last edited by Daniel 67; 18 November 2009, 23:17.
Comment
Comment