If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Zii Costele !? unde te-a dus Kklaus, zii maaaa....nu vrei !?
te-a pus sub lupoaica...asta-i obiceiul cu cei care viziteaza mun. Brad....deci te-a pus !!!
Vă urez un sincer şi călduros BUN VENIT la Brad, oraş frumos, cu oameni inimoşi.
Pentru noi, vizita dumneavoastră este un prilej de bucurie deoarece ne veţi cunoaşte aşa cum suntem, cu imagini sugestive şi informaţii utile despre oraşul nostru, oraş în care tradiţiile şi noutăţile se împletesc într-un mod armonios. Veţi găsi la noi o seamă de obiective istorice şi turistice deosebite, care sper să vă trezească interesul.
Vă invit, pe această cale, să cunoaşteţi frumuseţile şi oportunităţile pe care vi le oferă oraşul capitală a Ţării Zarandului.
...asta ti-a spus Kklaus cand ai ajuns...zii Costele
...uite si lupoaica, fericita ...Costele nu te supara pe noi, mai glumim ....scuzeeee
secretare ,unde m-am expus eu , nu vezi dupa poza , mai vrei o pereche de ochelari ,atunci nu esti din brad .... gara nu am vazuto data viitoare o sa am timp
eu sincer ma bucur ptr. faptul ca , casierul nostru a ''vizitat'' orasul natal,sper sa o mai faca si in alte situatii.
oricum a ramas restant asa ca...
cum arata gara de la Brad ,in viitor toate garile vor arata asa
Sunt gări care pe unde chiar circulă trenuri, nu doar se aud de ele!!!! Şi arată la fel de rău!!! O plimbare cu MOCĂNIŢA!!!!???? Ce spune-ţi domnilor??? Ar fi o idee bună pentru încă o ieşire frumoasă LC Deva!!! Păreri..........!!!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment