Ti-e ciuda ca sunt moldovean !?...olteneeeeee !?
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by kklaus View Postterminam anul in forta? (intalniri)
Vroiam să mă dau şi eu cu mocăniţa de la Brad nu să mănânc la Brad!!! De mâncat se poate mânca la întoarcere la Deva la fel cum au mai procedat unii cu alte ocazii!!! Ne dăm uţa, uţa .într-un loc şi păpăm în alt loc!!! E vreo problemă???
Aţi devenit pretenţioşi la calitatea pizzei!!! Oare de la cine v-aţi molipsit????
Comment
-
corect managere...dar totusi as dori sa mancam la brad,dupa ce ne dam cu mocanita,si,mergem sa mancam la ''alba''.
(numele restaurantului unde vom savura virsli se numeste ''alba''...sa nu se inteleaga altceva )
caci acolo unde am fost nu mai mergem deoarece nu mai doresc sa consum gratisLast edited by kklaus; 21 November 2009, 23:09.Nobody is perfect. I am nobody.
Comment
-
mike...scuza-ma dar spui ca eu nu inteleg dar nici tu nu intelegi...toti incercam sa facem ceva,toti avem servici,facem aceste intalniri pentru simplul fapt ca ne place compania noastra,ne ''destresam'' si este bine cand suntem multi,asa ca o familie mare si fericita.
(sper ca macar acum intelegi ce vreau sa spun,sau poate iar crezi ca am ceva cu tine)Nobody is perfect. I am nobody.
Comment
Comment