Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• data e propusa, locatia si ora?
    nimeni nu are curajul?

Comment

• deva .. cetate ora 11:30 sau castel hd tot 11:30 ..... ce ziceti ? merge ?
      sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/hd_66_aly-t18341.html

Comment

• eu zic sa fie 11:00 ca suntem mai multi si o sa ne intindem......locatia hai sa fie si de data asta tot DEVA
        dupaia iara ii bag cu ionut 160km/h spre unedoara

Comment

• eu zic sa-l lasam pe d-nul Marton_Grigore sa decida, ora 11.00 Cetate Deva, locul Clubului Deva, o parere, doar !....mi-am permis )
          ...si dupa aia Alex si Ionut baga 160 km spre Hunedoara''cea mai tare faza))
          Last edited by NCDHD; 26 November 2009, 12:30.
          sigpic
          Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• domnilor total de acord... logan club deva ... ``sediu`` (locatia de intalnire)tot la deva suna mai bine !!!... sper sa nu va suparati ca mi`am dat si eu cu parerea ! sa ne auzim cu bine !

Comment

• nerabdator mai esti !?...usurel, nici nu stii ce oameni rai suntem !)
              Last edited by NCDHD; 26 November 2009, 12:30.
              sigpic

Comment

• L-am speriat eu, Ovidiu!!!! Se pare ca n-a avut efect!!! Deh!... Virsta!!!

Comment

• Trebuie sa ma uit in agenda sa vad daca am liber
                  Deva,parcarea, (telescaun, teleferic, telecabina) stadion,29.03.2009, ora 11 am, duminica.
                  Ninge ploua eu vin. Daca vreti altundeva nici o problema (si in parc la simeria e bine).

Comment

• Daca si seful meu ar fi ca tine!? as mai traii 200 de ani sau macar pana la 85 de ani !
                    deci concluzia finala , s-a decis, o data, de 2 ori, de 3 ori....sa decis, cum zice seful !
                    p.s. daca aveti nereguli, scrieti, asteptam...
                    sigpic

Comment

• ) nici nu aveti idee domnilor cat de nerabdator sunt X ) !

Comment

• Tanar si nelinistit - vreti sa fiti 3 care bagati 160 pana la Hunedoara.

Comment

• Mike Bike ! esti numarul 1 cu aceasta afirmatie, vor fi 3 )
                          dar l-ai uitat pe Daniel si tu bineinteles !
                          Last edited by kenjiro_sanga; 26 March 2009, 21:03.
                          sigpic

Comment

• Dragi prieteni si colegi forumisti! din pacate nu va pot insoti in urmatoarele luni cel putin pana la sfarsitul lui iunie doarece licenta asta nenorocita ma preseaza si trebuie sa ma apuc sa imi termin proiectul de la lucrarea de diploma(TRICOFITIA LA BOVINE suna frumos nu?)!

Oricum am cerut probare de la seful nostru iar dansul mi-a dat verde ca sa imi rezolv problemele!( multumesc domnu' sef)

Oricum voi activa din gros si din greu pe forum sau cu alte cuvinte intensiv!!!

Va saluta cu stima si respect ionut!

Comment

• draga Ionus hd,
                              stai linistit ca o sa ne distram tot asa de bine ca si pana acu, singura problema ar fi, ce facem cu suedeza asta in plus daca tu nu mai esti pana in iunie !?
                              sigpic

Comment

• Pai o punem la pastrare in congelator.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google