pai intalnirea nu e inainte de Craciun
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Aia de la Brad este pe 13.12.2009 iar cealalta pe 20.12.....n'teles
...daca vii la Brad primesti o virslă bonus
Lista cu intalnirea din data de 13.12.2009, orele 10.00, locatia Brad,locul stiut (parcarea mare de la Carefour ).
(Inscriere de cucuvele, bufnite, vrabiute plus spioni )
1.Nasul
2.Kenjiro Sanga
3.Kklaus
4.Ionus Hd
5.07HZP
6.
7.
8.
9.
10......asteptam sa va inscrieti intr-un numar cat mai mare, se poate venii, este Duminica...nu-i asa Mike Bike !!!sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
La Costel doar contractul il vrea de la Mike Bike, doar atat
Lista cu intalnirea din data de 13.12.2009, orele 10.00, locatia Brad,locul stiut (parcarea mare de la Carefour ).
(Inscriere de cucuvele, bufnite, vrabiute plus spioni )
1.Nasul
2.Kenjiro Sanga
3.Kklaus
4.Ionus Hd
5.07HZP
6.
7.
8.
9.
10.
.....asteptam sa va inscrieti intr-un numar cat mai mare, se poate venii, este Duminica...nu-i asa Mike Bike !!!sigpic
Comment
-
Originally posted by kenjiro_sanga View PostPe la Pasti e gata si contractul lui Costel
Inca nu stiu daca o sa pot veni pe 13, chiar daca e Duminica. Eu am lucrat si luni pana seara la 19:30, am lucrat si ieri, mai rau ca la patron. O sa va zic din timp daca pot ajunge sau nu. Motive nu scriu ca nu intereseaza.Last edited by mikebike72; 2 December 2009, 13:49.
Comment
-
Esti tare Mike, te punem sef la Electrica !!! chiar m-as bucura !!!
depinde ce intelegi, noi glumeam cu Costel, nu cu tine, dar asta e....si la voi e ca la noi !?
....Mike nu uita ca ''munca innobileaza omul''... merci ptr intelegere ,Last edited by kenjiro_sanga; 2 December 2009, 14:56.sigpic
Comment
Comment