Da, asa e numai ca eu nu ma plang ca muncesc prea mult ci ca imi scotateti peri albi cu contractul ala al lui Costel. De mai pomeniti de el o sa iau masuri si greutati (beau 2-3 tuborg ca e la oferta ).
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by mikebike72 View PostHai sa nu mai facem baza de munca fiecaruia, e alta mancare de peste. Ce, eu ma iau de Daniel sau Costel ca e scump trenul si conditii in vagoane de ...... ? Ma iau de "electrica" ca nu face nimic sa prinda un infractor ? s.a.m.d. Merci pentru intelegere.
Inca nu stiu daca o sa pot veni pe 13, chiar daca e Duminica. Eu am lucrat si luni pana seara la 19:30, am lucrat si ieri, mai rau ca la patron. O sa va zic din timp daca pot ajunge sau nu. Motive nu scriu ca nu intereseaza.sigpic
Comment
-
Nu ai voie sa iesi Casierule, ai uitat bunele maniere
Lista cu intalnirea din data de 13.12.2009, orele 10.00, locatia Brad,locul stiut (parcarea mare de la Carefour ).
(Inscriere de cucuvele, bufnite, vrabiute plus spioni )
1.martongrigore
2.Kenjiro Sanga
3.Kklaus
4.Ionus Hd
5.07HZP
6.Mike Boy(cu camera)
7.
8.
9.
10......asteptam sa va inscrieti intr-un numar cat mai mare, se poate venii, este Duminica...nu-i asa Mike Bike !!!
avem 2 Doctori, yessssss
costelHD nu se inscrie pentru ca va fi mecanicul mocanitei.sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
neata cucuvelelor
50% vin ,dar mai este pana in 13 , nu are rost sa promit si .............., azi am scos pe mama soacra din spital ,deseara la servici si maine merg la munte ...............este un prog .foarte incarcat ptr. mine , iar maine nu pot sa vin la intilnirea fulgera daca se tine ...............sigpic
Comment
-
Originally posted by ice View PostSa deschis lista oficiala de la intalnirea regionala de la Brasov din februarie voi nu va inscrieti Am inteles ca baieti doresc sa fac ceva frumos
Comment
-
Brasov....noi nu suntem in stare sa fim la cativa km la intalniri...
....aha, dragii mei....sa dea Domnul
...nu-i asa mai prieteni !?ar fi cazul sa faceti pe dracul in patru si sa veniti macar la cele locale....va rog fain
...dau io cafeaua, e bine ...merge
....''In puii mei la naiba !!!"....muriti daca veniti sa ne intalnim, mancam o virsla, un mic , o bere fara alchool....ne dam cu trenuletul,...ce draq sa va ma fac....parca sunteti niste babe
....Nu pot maica, ma dor rarunchiii
Deci, sa aud ca nu puteti !!! atat va trebuie
multumesc ptr intelegere, Secretarulsigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
buna dimineata pentru uni, iar pentru ceilalti buna seara
marea intalnire o sa fiu si eu (sigur-90%)
Lista ptr Marea Adunare a Loganistilor din judetul Hunedoara, in data de 20.12.2009, orele 11.00 la Practiker
1.Marton Grigore
2.Kenjiro Sanga
3.Costel Hd
4.Mike bike
5.Kklaus
6.07hzp
7.
8.
9.
10.
11.
Bufnite: