If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am revenit si eu acasa...da,cum spuneam,sper ca v-a placut vizita in oraselul meu de bastina (si a secretarului),cel putin la fel de mult cum mi-a placut prezenta voastra si sper sa o repetam si a 3-a oara la vara,cu cortul,acolo unde nu am ajuns in acest an.
Multumesc pentru ''mica'' vizita si sa ne vedem duminica la Deva intr-un numar si mai mare.
da da da, no comm... Deci multumesc si eu pt vizita! Chiar mia placut foarte mult, cred ca totul a fost ok!? M-am simti foate bine si m-am distrat pe cinste alaturi de niste oameni deosebiti, adica voi toti cei care ati fost prezenti la intalnire LC la Brad! Sa se repete cat mai mult asemenea momente...! Am mai adus un prieten loganist, Razvan (urmeaza si prezentarea lui) si ati cunoscut inca pe cativa prieteni nebuni, de ai mei care si ei au intrat drogul asta auto in sange: Teo, cu jucaria aia de Fiat, Sobo cu ATV-ul, Plavitio cu Espero si mai sunt... dar nu erau in zona! Noi cei din Brad ne mai intalnim, asa din cand in cand, acolo pe linia aia dreapta spre manastire, desi e ilegal dar zic eu ca un loc bun de asa ceva...I ncodata va multumesc! Tot respectul pt toti!
Bafta in toate si asfalt uscat!!! ;)
ala' micu cu Loganu rosu!!!
Micutzu Julyo... sigpic
poze? avem fotograf!
poate o sa ma chinui sa fac o selectie. ce nu fac eu pentru voi?
Frumoasa intalnire, multumim tuturor participantilor! Secretare sa faci o statistica sa vedem cati am fost.
Ultima foto este cea mai tare....eheeee, draga Kklaus !!!
iar ai probleme cu limbricii
Mai Diabolique, daca veneai cu noi la manastire era mai bine, te fereste de rele.....ce zici !?
Nu ne trebe mascota, avem una de mult timp....o stii !?
Last edited by kenjiro_sanga; 13 December 2009, 23:06.
vreti si video???? am eu videoooo,discursul secretarului
numai ca nu gasesc cablu sa-l dau jos
ultima poza e mai interesanta din partea mea,facuta de mine se observa toate detaliile
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment