Da intradevar frumoasa intalnire si imi doresc sa o tinem tot asa,si sa ne mai vedem la brad k ne-am distrat de minune...Bafta in continuare si sa auzim numai de bine !!!
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
salutare
Ce fac baietii ? cum fu azi la brad ? cam cocarjiti de frig da na.) a fo super frumos ...
martoane cea mai faina poza e cea alba ))) ce tre sa facem so intoarcem invers ?
kklaus ai uitat de mn cu idu de mess exact k idu de forum
Comment
-
inca o poza de ieri...uitati-va la julyo...Attached FilesNobody is perfect. I am nobody.
Comment
-
Asta da foto, saliva Julyo....of ce ti-e si cu bufnitele astea
Lista cu participantii LC din data de 20.12.2009:
1.martongrigore (zis Nasul)
2.kenjiro sanga (Secretarul Mafiei)
3.Kklaus
4.Ice
5.mikebike72
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
deci inscrierisigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
mai adaug cateva poze si discursul tinut de Secretar , dintre care si poza cu Rares uitat pe campLast edited by alex_comisaru; 14 December 2009, 13:17.
Comment
-
Mai Alex, iti place sa bagi zazanie intre oameni, ma aude Mike Bike cum il criticam ca nu vine la intalniri....las' ca intelege, e cucuvea batrana ....merita criticat sa speram ca acest mesaj al nostru isi va atinge scopul si ptr altii mai tineri, scuzeeeee daca am deranjat pe cineva, doar ptr impulsionare, Nu din rautate
p.s. nu stiti ce ati pierdut la aceasta intalnire, pacat !!! a fost Nr 1Last edited by kenjiro_sanga; 14 December 2009, 16:49.sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
alex cea mai tare poza e aia cu rares in mijlocul campului ))) ...
Comment
Comment