If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Lista cu participantii LC DEVA din data de 20.12.2009:
1.Martongrigore
2.Kenjiro sanga
3.Kklaus
4.Ice
5.Mikebike72
6.CostelHD
7.Mikey_boy
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
asteptam sa va inscrieti intr-un numar cat mai mare
Hai secretare că nu te lasă inima să ne lipseşti de aşa ceva!!! Un program de întâlnire "MOC" înseamnă clienţi (a se citi vrăbiuţe) în plus la întâlnire!!! Cucuvelele oricum vor fi la post!!!
Sper din tot sufletul ca saptamana asta sa nu mai am pomeni din astea neprevazute la care trebuie sa ma duc!
Daca toate sunt in regula(Doamne ajuta!!!) ne vedem duminica!
Doctore, duminca nu ai ''pomana porcului''....scuze, sper sa nu jignesc....ca venim toti
Doctore, ce fac cu entorsa de la gheara papagalului ....il rezolvi sau il fac supa
In legatura cu papagalu' o sa-l sun pe prof Igna de la Chirurgie si il bagam maine dimineata in operatie, totusi pentru orice eventualitate eu am pregatit si taiteii.
O sa am totusi si pomana porcului dar va fii sambata!
Chestia cu "din cate vad eu nu va mai lasa nevestele sa veniti singuri" d-ule Junior e valabilă pentru bufniţe. Dacă bine ai observat la Brad cucuvelele au fost solo cu o excepţie. Pe când la alţiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....................!!!! Aşa că se pare că bufniţele sunt "asuprite de consoarte"!!! Asta e!! O să vină şi vremea voastră!!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment