If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pacat ca fost foarte frig, dar apreciez ca ati venit in numar atat de mare....chiar daca apoi nu ati mai venit la masa oficiala....a fost foarte ''beton'' din toate p.d.vedere, adica frig si distractie....aaaa.....si paznicul curajos de la Practiker...''mama lui !!!"
Multumim tuturor participantilor din Deva, Hunedoara, Calan, Simeria, Turda, Brad etc...dar ICE in special sa tinut de cuvant...multumim fain si sper ca v-au placut diplomele....imi pare rau ca nu am avut materiale mai bune dar cu proxima ocazie o sa fac tot posibilul, promit si voi stiti ca ma tin de cuvant ce nu fac eu ptr o felie de pizza si multe masline
Am ajuns cu bine acasa
Multumesc tuturor de primire ,secretarului pentru diplome
pozele spun totul mikey_boy ai uitat sa ii faci o poza la ,,paznicul cel fioros;
Am ajuns cu bine acasa
Multumesc tuturor de primirea calduroasa ,chiar daca a fost foate frig afara
Secretarului pentru diplome
A fost intradevar o intalnire frumoasa o intalnire de prieteni
Last edited by ice; 20 December 2009, 22:45.
Reason: Automerged Doublepost
secretare unde a fost frig
Am reusit sa ajung si la intalnirea de Cluj unde baieti se plangeau de frig
oricum la Deva intradevar a fost frig in parcare
dar primirea a fost calduroasa si a compensat frigul
iarna nu e ca vara in urmatorii 5 ani
secretarul a luat mita cea mai murdara masina a fost a lui kklaus, dar daca facem media anuala??? nu ma bate nimeni
Decat sa umblu cu o masina urata ca a lui Kklaus, mai bine cumpar alta
Mai pompier mic, ce tot o bati la cur.....cea mai murdara masina este a lui Marton, asa ca lasa aburelile
...isi merita premiul
Vrei masina curata !!! vorbeste cu Cazacu sa ti-o spele ... bagami-as ..pe Libertatii era aproape noroi, aveti un primar puternic, ce sa-ti povestesc, ma dat pe spate..... halal.....rusineeeeee
Last edited by kenjiro_sanga; 21 December 2009, 19:06.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment