Numa la haleala va este gandul !!!
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
O sa vad daca pot ajunge si eu. Ovidiu berea o bei sau o pui pe picior ? Ca eu la luxatia aia de asta vara am tot beut bere si degeaba. Ieri l-am vazut pe dl. Ionus_hd intr-un supermarket dar era prea departe ca sa-l acostez. Intalniri spontane mai nou cu impuscaturi, asmutit cainii, capcane
Comment
-
Original a fost postat de dobre stefan Vezi Post
dar ce aveti de va certati toata lumea a inebunit si voi si cei de la constanta ce aveti
lasati-o mai moale
salutari de pe meleagurile braileneOriginally posted by kklaus View Postcel mai mult mi-a placut comparatia...
Noi nu am innebunit , noi avem certificat!
Comment
-
Corect secretare!!! Facem (adică faci) certificate de producător varză LC Deva sub licenţă. adică nu face nimeni varză aşa cum i se năzare!!! Trebuie musai să fie cel puţin membru simpatizant LC Deva. Asta înseamnă că cel care va primi certificatul are obligaţia să întreţină "agitaţia" pe forum, voia bună, prietenia, respectul etc, etc..........bla, bla, bla.!!!! Să se priceapă o dată pentru totdeauna că la LC Deva dacă ne dăm palme cu piciorul o facem la figurat şi o facem doar pentru a ne mai descreţi frunţile!!! Atât!!!
P.S. LC Deva roagă colegii de club să nu ne mai confunde cu alţii!!!
Comment
-
Sunt ferm convins ca unii (cluburi) citesc si pe la noi si isi fac cruce, dar cel mai important lucru este :voia bună, prietenia, respectul etc, etc...si de accea putin imi pasa ce cred altii....nu vreau sa spun unde ma doare, dar nici macar Nu ma doare....
Deci o sa vedeti cat de curand si atestatul de Varza LCDeva....merita !!!
Pe cat posibil, mafiotii isi fac datoria...restul e Varzasigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
Comment