nu ma plang mai ales daca imi place
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Back ;))
Originally posted by xXx_Vlad_xXx View Postmultumim de poze kenjiro_sanga . Scuza-ti tinuta mea dar ce sa fac e criza ... o sa fac si eu maine niste poze cu buburuza mea acum ca am primit si stikeru' LC DeVa sa iti dai cu parerea daca am lipit cum mi-ai explicat , desii ca nu sunt pozitionate identic cu loganurile fiindca am stergator pe luneta si nu vroiam sa ajunga in ele deoarece le deterioreaza....
Comment
-
Prea tare !
Originally posted by kenjiro_sanga View PostOboseala, oboseala....noaptea cluburi, ziua scoala !!!
Comment
-
Chiar daca sunt nou in clubul vostru as dorii sa fac o propunere care ar fi in favoarea tuturor membrilor din judet. In urma cu doua zile am primit un id nou in lista de messenger cu numele de loganclub_timisoara . Ar fi o chestie frumoasa sa avem si noi un astfel de id care sa cuprinda in lista toate id-urile membrilor si sa fie intretinut de unul dintre noi . Sincer mi-as lua pe propria raspundere intretinerea id-ului cu numele de loganclub_deva sau lc_deva dar cred ca suna mai bine prima varianta . Imi cer scuze daca sunt prea nesimtit si ii sfidez pe modelatorii forumului dar parerea mea despre un id mi se pare destul de dragutza. Astept parerea voastra
Comment
Comment