Daca nu vor in 14 , hai secretare in data de 5 la ALBA este de haleala de beute citric ,si uite asa trecem peste criza
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Hai că v-aţi făcut destul de cap!!! Intrăm în program normal de duminică 07 februarie 2010. Se cheamă că este întâlnire LC Deva duminică, ora 11, 30 în parcare la Practiker!!! Poate mai prindem nişte gheţuş pentru un drift pentru agitat "electicienii" de la magazin!!! Se audeeeeeeeeee LC Devaaaaaaaaaaaa!!! Hai, poate mai îmi revin şi eu după o perioadă "INFECTĂ"!!!
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10. Daniel 67
Cu ocazia asta pregătim şi întâlnirea de duminica viitoare 14.02.2010 care ar cam trebui să fie una festivă pentru LC Deva!!! Este un an de la prima întâlnire adevărată LC Deva!!! Vă mai aduceţi aminte????
1. mikebike72
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10. Daniel 67
Sper să avem 2 liste cât mai mari!!! Hai lăsaţi prostiile şi apucaţi-vă de treabă!!!
Comment
-
Apropo, vă mai aduceţi aminte???? Se întâmpla acum aproape un an!!!!
Comment
-
Hai că v-aţi făcut destul de cap!!! Intrăm în program normal de duminică 07 februarie 2010. Se cheamă că este întâlnire LC Deva duminică, ora 11, 30 în parcare la Practiker!!! Poate mai prindem nişte gheţuş pentru un drift pentru agitat "electicienii" de la magazin!!! Se audeeeeeeeeee LC Devaaaaaaaaaaaa!!! Hai, poate mai îmi revin şi eu după o perioadă "INFECTĂ"!!!
1.
2.
3.
4.
5.
6.Costelhd
7.
8.
9.
10. Daniel 67
Cu ocazia asta pregătim şi întâlnirea de duminica viitoare 14.02.2010 care ar cam trebui să fie una festivă pentru LC Deva!!! Este un an de la prima întâlnire adevărată LC Deva!!! Vă mai aduceţi aminte????
1. Mikebike72
2.
3.
4.
5.
6.Costelhd
7.
8.
9.
10. Daniel 67
Sper să avem 2 liste cât mai mari!!! Hai lăsaţi prostiile şi apucaţi-vă de treabă!!!sigpic
Comment
-
Hai sa lasam deoparte discutiile de prost gust si cine vrea sa se inscrie, Se inscrie, cine Nu sa fie sanatos si la punga gros...!!!
1.
2.Kenjiro Sanga
3.
4.
5.
6.Costelhd
7.
8.
9.
10. Daniel 67
1. Mikebike72
2. Kenjiro Sanga
3.
4.
5.
6.Costelhd
7.
8.
9.
10. Daniel 67
Sper să avem 2 liste cât mai mari!!! Hai lăsaţi prostiile şi apucaţi-vă de treabă!!!sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Originally posted by kenjiro_sanga View PostAi lipsit mult mai Managere !!! a fost Revolutie pe LCDeva
Vrabiutele vor multe intalniri si noi nu putem merge la atatea
deci si prin urmare primiti o nu? ca mie mi-a ajuns o revolutie in care am fost...
Comment
-
primim si gugustiuci
oricum eu nu vin,n-am cauciucuri bune,n-am bani de benzina-nici de cafea,e Duminica,e la Deva...poate cu alta ocazieLast edited by alex_comisaru; 2 February 2010, 23:52.
Comment
-
Originally posted by alex_comisaru View Postprimim si gugustiuci
albanezi!
Originally posted by alex_comisaru View Postprimim si gugustiuci
oricum eu nu vin,n-am cauciucuri bune,n-am bani de benzina-nici de cafea,e Duminica,e la Deva...poate cu alta ocazie
Originally posted by kenjiro_sanga View PostCu ocazia asta pregătim şi întâlnirea de duminica viitoare 14.02.2010 care ar cam trebui să fie una festivă pentru LC Deva!!! Este un an de la prima întâlnire adevărată LC Deva!!! Vă mai aduceţi aminte????
1. Mikebike72
2. Kenjiro Sanga
3.
4.
5.
6.Costelhd
7.
8.
9.
10. Daniel 67
Sper să avem 2 liste cât mai mari!!! Hai lăsaţi prostiile şi apucaţi-vă de treabă!!!
1.Colectionarul
Comment
Comment