Pentru Pompieru nostru de servici, care stim ca-si doreste sa participe la intilnirea aniversara de 1 an LC Deva, propun ca intilnirea sa aibe loc la Hunedoara, simbata, ora 16. Asteptam si parerile doritorilor de a participa la aceasta intilnire!!!
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Deci vrei sambata dupa masa ca sa poti venii si tu....io sunt de acord sa fie si Sambata....ar fi fain sa fim mai multi si mai uniti ...ok
Plus esti mafiot de importanta in LCDeva ...sa speram ca o rezolvam...Nu te las io, mai bradene, la greu
De acord pentru Sambata la Hunedoara, orele 16.00...sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Deci sa reluam:A)prima intalnire LC Deva a avut loc in 30.03.2008, nu se pune ca am fost doar eu si Giany, la vremea aceea si aceasta el nefiind loganist;
B) A 2-a intalnire a avut loc in 30.11.2008, nici asta nu se pune deoarece am fost doar eu si Alex si el este junior ;
C)A 3-a Intalnire a fost regionala din 22.12.2008
In concluzie Logan Club Deva a implinit un an cand vreti voi:
In 14 este ziua asupritilor cine se baga bine cine nu tot asa
Nu se dau premii si nici bonificatii la cei care vin
Comment
-
Multumim d-nului Marton care a rezolvat problema intalnirii
Deci eu Sambata ma duc la Brad sa mananc o felie de tort cu Kklaus, Georgii, Julyo, Razvan, Vlad, Shumy...sa moara dusmanii de ciuda (nu am dusmani, doar prieteni)....iar Duminica ma odihnesc cu banana in sus, pentru ziua de Luni
Va multumesc ptr intelegere
Scuze tuturor membrilor, participantilor si băgătorilor de seama din LCDeva !!!
Poate realizati ce pierdeti in viata
"E bine sa te induiosezi de nenorocirea prietenilor tai, dar mai bine este sa le vii in ajutor."
"Intr-o prietenie, lucrul cel mai greu nu este de a ne da pe fata defectele dinaintea unui prieten, ci de a-l face sa si le vada pe ale lui."
"Prietenia e lucrul cel mai greu de explicat. Nu este ceva ce se poate invata la scoala. Dar daca nu ai invatat ce inseamna prietenia inseamna ca nu ai invatat nimic."
"Nimeni nu poate trai fara prieteni, chiar daca stapaneste toate bunurile lumii. "
"Ospitalitatea, curtoazia si prietenia sunt intalniri ale omului in om. "
"Invata din ziua de ieri, traieste astazi si spera pentru maine"
Noapte buna, prietenisigpic
Comment
-
lasa banana in jos ca noi venim Duminica si de intalnim cu cine vrea
sa vina la intalnireacu albanezi cine nu asta esteLast edited by NCDHD; 9 February 2010, 14:18.
Comment
-
Cu parere de rau va anunt ca dupa intalnirea nationala de la BV ma retrag din club...motive sunt multe dar cele mai importante as putea enumera criza,lipsa banilor pentru deplasare la intalniri,lipsa anvelopelor necesare fiecarui sezon si poate cel mai important motiv este acela ca am foarte mult de lucru acasa dar si la servici.
Stiu,pentru unii aceasta va fi o lovitura foarte mare dar pe mine ma doare cel mai tare ca nu voi mai putea fi cu asemenea persoane bune la suflet si de gasca.Toata stima pentru voi si va multumesc pentru fiecare clipa petrecuta alaturi de voi.Last edited by NCDHD; 9 February 2010, 22:28.Nobody is perfect. I am nobody.
Comment
-
Un individ vine într-un restaurant:
- Domnule, îi spune chelnerului, ai ceva de mîncare
- Bineînţeles, domnule...
- De exemplu
- Azi căcat cu ceapă.
- Numai atît
- Numai...
- Dar e proaspăt întreabă clientul
- Da, domnule...
- Nu-mi rup dinţii în el
- Nu, domnule...
- Nici nu-l mănînc cu lingura
- Nu, domnule...
- Bine, atunci adu-mi o porţie!
A doua zi vine din nou...
- Bună, chelner, azi ce ai de mîncare
- Ca şi ieri, domnule, căcat cu ceapă...
- Tot aşa de bun
- Da, domnule...
- Atunci adu-mi o porţie...
Si tot aşa în fiecare zi...
După aproximativ o lună apare mai agitat ca de obicei:
- Chelner... azi ce ai de mîncare
- Ca de obicei, căcat cu ceapă...
- Adu-mi o porţie, te rog, dar mai repede şi dacă poţi fără ceapă că azi am o întîlnire
Aaaaaaa....scuze, am gresit topiculsigpic
Comment
-
Neata secretare , frumos banc
Am si eu o mica mica mica intrebare la membri LC DEVA se mai tine intilnirea de un an ????????????????
Intrebarea este adresata ptr. toti membri
Acum nu vreau sa arunc cu noroi in stanga si in dreapta ca X si Y este de vina poate toti am gresit , poate si eu am gresit , daca nu se va tine Sambata sau Duminica Intilnirea la HUNEDOARA , si eu depun armele jos si numai vin la nici o intilniri la LC DEVA ,este decizia mea
Cu respecte costelhdsigpic
Comment
Comment