Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pentru Pompieru nostru de servici, care stim ca-si doreste sa participe la intilnirea aniversara de 1 an LC Deva, propun ca intilnirea sa aibe loc la Hunedoara, simbata, ora 16. Asteptam si parerile doritorilor de a participa la aceasta intilnire!!!

Comment

• Multumesc,
      eu sunt pentru...
      Nobody is perfect. I am nobody.

Comment

• Deci vrei sambata dupa masa ca sa poti venii si tu....io sunt de acord sa fie si Sambata....ar fi fain sa fim mai multi si mai uniti ...ok
        Plus esti mafiot de importanta in LCDeva ...sa speram ca o rezolvam...Nu te las io, mai bradene, la greu
        De acord pentru Sambata la Hunedoara, orele 16.00...
        sigpic
        Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Se modifica ora propusa pentru ora 14!!! La cererea telespectatorilor!!!

Comment

• este foarte bine ora 14 , eu intru seara la servici ,fac un efort ,nu vreau comentari
            sigpic

Comment

• 01.JPG

02.JPG

03.JPG
              Numai la mancare si torturi va sta capul.
              Pozne si de la mine:
              am vrut sa incarc mai multe dar nu am rabdare cu rasnita asta de...
              Last edited by NCDHD; 7 February 2010, 20:23.

Comment

• Deci sa reluam:A)prima intalnire LC Deva a avut loc in 30.03.2008, nu se pune ca am fost doar eu si Giany, la vremea aceea si aceasta el nefiind loganist;
                B) A 2-a intalnire a avut loc in 30.11.2008, nici asta nu se pune deoarece am fost doar eu si Alex si el este junior ;
                C)A 3-a Intalnire a fost regionala din 22.12.2008
                In concluzie Logan Club Deva a implinit un an cand vreti voi:
                In 14 este ziua asupritilor cine se baga bine cine nu tot asa
                Nu se dau premii si nici bonificatii la cei care vin
                Last edited by NCDHD; 8 February 2010, 21:53. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Multumim d-nului Marton care a rezolvat problema intalnirii
                  Deci eu Sambata ma duc la Brad sa mananc o felie de tort cu Kklaus, Georgii, Julyo, Razvan, Vlad, Shumy...sa moara dusmanii de ciuda (nu am dusmani, doar prieteni)....iar Duminica ma odihnesc cu banana in sus, pentru ziua de Luni
                  Va multumesc ptr intelegere

Scuze tuturor membrilor, participantilor si băgătorilor de seama din LCDeva !!!

Poate realizati ce pierdeti in viata
                  "E bine sa te induiosezi de nenorocirea prietenilor tai, dar mai bine este sa le vii in ajutor."
                  "Intr-o prietenie, lucrul cel mai greu nu este de a ne da pe fata defectele dinaintea unui prieten, ci de a-l face sa si le vada pe ale lui."
                  "Prietenia e lucrul cel mai greu de explicat. Nu este ceva ce se poate invata la scoala. Dar daca nu ai invatat ce inseamna prietenia inseamna ca nu ai invatat nimic."
                  "Nimeni nu poate trai fara prieteni, chiar daca stapaneste toate bunurile lumii. "
                  "Ospitalitatea, curtoazia si prietenia sunt intalniri ale omului in om. "
                  "Invata din ziua de ieri, traieste astazi si spera pentru maine"
                  Noapte buna, prieteni
                  Last edited by kenjiro_sanga; 8 February 2010, 23:45. Reason: Automerged Doublepost
                  sigpic

Comment

• lasa banana in jos ca noi venim Duminica si de intalnim cu cine vrea
                    sa vina la intalnireacu albanezi cine nu asta este
                    Last edited by NCDHD; 9 February 2010, 14:18.
                    http://www.danasoft.com/sig/colectionarul215578.jpg

Comment

• Cu parere de rau va anunt ca dupa intalnirea nationala de la BV ma retrag din club...motive sunt multe dar cele mai importante as putea enumera criza,lipsa banilor pentru deplasare la intalniri,lipsa anvelopelor necesare fiecarui sezon si poate cel mai important motiv este acela ca am foarte mult de lucru acasa dar si la servici.
                      Stiu,pentru unii aceasta va fi o lovitura foarte mare dar pe mine ma doare cel mai tare ca nu voi mai putea fi cu asemenea persoane bune la suflet si de gasca.Toata stima pentru voi si va multumesc pentru fiecare clipa petrecuta alaturi de voi.
                      Last edited by NCDHD; 9 February 2010, 22:28.
                      Nobody is perfect. I am nobody.

Comment

• E alegerea fiecaruia.
                        Deci vorba sefului, intalnirea se tine Duminica 14.02.2010 in Hunedoara in parcarea Carefour cum s-a stabilit initial. Cine vine e bine primit cu paine si sare. Fara liste, fara prezenta, fara suparari.

Comment

• Un individ vine într-un restaurant:
                          - Domnule, îi spune chelnerului, ai ceva de mîncare
                          - Bineînţeles, domnule...
                          - De exemplu
                          - Azi căcat cu ceapă.
                          - Numai atît
                          - Numai...
                          - Dar e proaspăt întreabă clientul
                          - Da, domnule...
                          - Nu-mi rup dinţii în el
                          - Nu, domnule...
                          - Nici nu-l mănînc cu lingura
                          - Nu, domnule...
                          - Bine, atunci adu-mi o porţie!
                          A doua zi vine din nou...
                          - Bună, chelner, azi ce ai de mîncare
                          - Ca şi ieri, domnule, căcat cu ceapă...
                          - Tot aşa de bun
                          - Da, domnule...
                          - Atunci adu-mi o porţie...
                          Si tot aşa în fiecare zi...
                          După aproximativ o lună apare mai agitat ca de obicei:
                          - Chelner... azi ce ai de mîncare
                          - Ca de obicei, căcat cu ceapă...
                          - Adu-mi o porţie, te rog, dar mai repede şi dacă poţi fără ceapă că azi am o întîlnire
                          Aaaaaaa....scuze, am gresit topicul
                          sigpic

Comment

• Stimate domn mikebike, in ultima vreme sunteti mai virulent decat AH1N1.
                            Tare mi-e teama ca supararea lui kklaus are legatura directa cu cele afirmate mai sus.
                            Toata treaba miroase a lup moralist

sigpic

Comment

• Neata secretare , frumos banc
                              Am si eu o mica mica mica intrebare la membri LC DEVA se mai tine intilnirea de un an ????????????????
                              Intrebarea este adresata ptr. toti membri
                              Acum nu vreau sa arunc cu noroi in stanga si in dreapta ca X si Y este de vina poate toti am gresit , poate si eu am gresit , daca nu se va tine Sambata sau Duminica Intilnirea la HUNEDOARA , si eu depun armele jos si numai vin la nici o intilniri la LC DEVA ,este decizia mea
                              Cu respecte costelhd
                              sigpic

Comment

• Daca nu mancam pizza sambata sau duminica v-am ciuruit pe toti

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google